Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

maria princess WGX2 7 cm.

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
9 cm olanını aylardır arıyorum bulamadım, eliizde varsa 9 cm olanına bende talibim.
Moderatörler hele sıra beklesin sahte küçüğün sofra büyüğün :D

Bu arada 9 cm'i tekne kesmişti nasılda üzülmüştüm bulamıyordum bende. Ahmet abiye özel mesaj gönderdim :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ahmet abi ile sanırım ilk temas benim oldu ve olumlu cevap verdim, sahte benimdir arkadaşlar boşuna heveslenmeyin :p, Ahmet abi özel mesajlarına bakabilir misin rica etsem :)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Moderatörler hele sıra beklesin sahte küçüğün sofra büyüğün :D

Bu arada 9 cm'i tekne kesmişti nasılda üzülmüştüm bulamıyordum bende. Ahmet abiye özel mesaj gönderdim :)
Ahmet abi ile sanırım ilk temas benim oldu ve olumlu cevap verdim, sahte benimdir arkadaşlar boşuna heveslenmeyin :p, Ahmet abi özel mesajlarına bakabilir misin rica etsem :)
Sahtayi aldım ödemesini gönderdim arkadaşlar, Bursaya geldiğinizde veririm oynarsınız :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben senin yüreğini biliyorum selocan, kardeşten öte olduk seninle, bu saatten sonra kazanılan arkadaşlıklar başka oluyor, dedim ya eksik olma sadece kilo ver yeter :D ;)
Bi mükabele canım, yüreğimin ortasında sen varsın bebişim :)

berk94kut99

Daimi Üye
Adı
ahmet özdemir
Bi mükabele canım, yüreğimin ortasında sen varsın bebişim :)

iyi akşamlar selahattin kardeşim,

tabii ki ilk sıra senin ne demek :) ama yabancıya gitmedi hediye alıcağın kardeşine gitti :) ama bana dersen kendime ayırdığımı veririm seni mi kıracam ! :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
iyi akşamlar selahattin kardeşim,

tabii ki ilk sıra senin ne demek :) ama yabancıya gitmedi hediye alıcağın kardeşine gitti :) ama bana dersen kendime ayırdığımı veririm seni mi kıracam ! :)
Teşekkürler Ahmet ağabey, benim teknem olmadığı için lazım olmuyor ama birlikte deneyelim dersen herzaman varım :D