Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marinport bot ile ilgili yorumlar lutfen

darnglove

Üye
Adı
Cenk
Kan Grubu
B Rh Negatif
Aslında o motoru satabileceği maximum fiyat zaten 4.000 tl ler civarında sıfırı ile kıyaslarsak hatta ben öyle birşey alacak olsam 3.500 3.750 tl fiyat düşünürüm fazlasını vermeyi pek istemem e botuda 1.000tller civarına verecek olsam 4.750 5.000 gibi bir fiyat çıkar enfazla..Adam çabuk satılsın elden çıksın diye 4.500tl demiş olabilri çokda aslında mantıksız bir fiyat değil 4.000 tl den kapı açın aradaki farkla oraya masraf yapıp gelicem deyin en kötü 4.250 ye bağlayın 250tl ilede Artvinide günübirlik görüp gelin :) Düşünsenize belkide hayatınızda Artvini görmek için çıkabilecek tek şans belkide hatta giderken uçakla daha rahat gidersiniz dönüşte otobüsle dönüp yanınızda getirirsiniz.
Evet mantikli olabilir aslinda bot bir nevi hediye gibi olacak bakildiginda, birde kayitlarini yaptirucak kdvsiz fatura tutarlari uzerinden %8 ve uzerine birde ruhsat bedeli olacak bunlarda eklenecek uzerine cunku henuz kayitli degil. su anda artvinde bir tanidik olmasini cok isterdim

aybasan

Üye
Adı
aydın aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben kayıt ettirirken ruhsat bedeli olarak sadece bankaya 60-70 tl gibi birşey ödedim onun dışında bir para ödenmiyor kdv ötv gibi şeyler satan firma tarafından ödenmiş oluyor..sadece fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde kayıt yapılmazsa az bişey cezası var o ödeniyor.

darnglove

Üye
Adı
Cenk
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben kayıt ettirirken ruhsat bedeli olarak sadece bankaya 60-70 tl gibi birşey ödedim onun dışında bir para ödenmiyor kdv ötv gibi şeyler satan firma tarafından ödenmiş oluyor..sadece fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde kayıt yapılmazsa az bişey cezası var o ödeniyor.

Bakalim artvinden biribi bulursan kacirmamayi planliyorum ilginize cok tesekkurler

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Toplam iki saat kullanılmış faturalı garantili 330 Tiger ahşap taban 2016 yeni model suzuki kısa şaft 6 bg motor bana küçük geldiği için satıyorum ilgilenen arkadaş var ise bilgisine

aybasan

Üye
Adı
aydın aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Toplam iki saat kullanılmış faturalı garantili 330 Tiger ahşap taban 2016 yeni model suzuki kısa şaft 6 bg motor bana küçük geldiği için satıyorum ilgilenen arkadaş var ise bilgisine
Fiyatı gizli bilgi mi?

Adı
Nevzat Kaymak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yau Oğuzhan can, öyle bir yazmışsın ki valla ben hiç bir şey anlıyamadım, Sen de benim oğlum gibi çabuk çabuk konuşuyorsun, konuştuğun gibi de yazıyorsun ...
Kızma ha şaka yapıyorum.
Şu verdiğin ilanı benim anlıyacağım şekilde biraz detaylarsan sevinirim.
Botun ve Motorun markası, modeli, kullanılan kumaşın türü, taban malzemesi vs.
Sevgilerimle ...

Adı
Nevzat Kaymak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ha, mümkünse fotoğraflarını ...

Adı
Nevzat Kaymak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Canın sağolsun, hayrını gör, kazasız belasız avlar dilerim.