Marmara Balıkları Akvaryumu ( Minekop )

Aç kalmazsın artık.
Ne zaman taze balık lazım olsa daldır kepçeyi akvaryuma.. 😀
Minekoplar normalde alıkoymayacağım boyuttalar abi
akvaryuma özel yakalanldılar 🙂 istavrit ,pisi ve çinoya garanti vermiyorum ama 🙂 heran gözümü karartabilirim

Akvaryumun yeni üyeleri...
Minekoplar lüp lüp yutuyor 🙂
Çinekop ile istavritleri çıkardım geldikleri günden beridir bir lokma yemediler 🙁 esaretten sanırım. Onlar ölmeden ben aldım onları🙂
geçen ufak bi gümüş koydum minekoplar anında indirdiler miğdeye,
Canlı yem olsun diye teke topladım bolca , hem suyu da kitlermeden yemlemeye çözüm bulmuş olduk canları çektikçe hüpletiyorlar...

3faeca0662b07f44792572c82b3b1a36.jpg
91d306073946f42b60cb862b1b6de6be.jpg
3782087476918ef6cbaa8f79b5f1f912.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki yazılarımda belki biraz muhalif gibi gözükmüştüm ama benim demek istediğim bu idi.
Balıkların bir kısmını salmanıza çok sevindim.

Önceki yazılarımda belki biraz muhalif gibi gözükmüştüm ama benim demek istediğim bu idi.
Balıkların bir kısmını salmanıza çok sevindim.
Yemek yemeyen balıkları tecrübe ile öğreniyoruz 🙂
ama allahtan hemen ölmüyorlar aç karnına baya uzun yaşıyorlar

Durum raporu vereyim arkadaşlar...
Bi dünya teke yakalayıp koymuştum akvaryuma, 3 de 2 sini tükettiler 😆😆😆
Çerez gibi lüp lüp yutuyorlar 😛😛😛😛
Canlı yem suyun bozulmaması açısından iyi oldu ama çok hızlı tüketiyorlar ne obur balıkmış bu minekop kardeşler 😵😵😵😵:srnsml::srnsml::srnsml:

Canlı yem suyun bozulmaması açısından iyi oldu ama çok hızlı tüketiyorlar ne obur balıkmış bu minekop kardeşler 😵😵😵😵:srnsml::srnsml::srnsml:
deniz akvaryumu değilde, tatlı su akvaryumum oldu gözlemim balıklar çatlayana kadar yiyebiliyorlar, bu durumu balık hafızasına bağladım : )

aşırı yemleme aşırı nitrat demek, bu da su kalitenizi bozar. bu dengeyi sağlamanız lazım.

Back