Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çözüm bulması gereken mercilerin kasıtlı olarak getirdikleri bir durum bu zaten. Tehlike yıllar öncesinden görülmeye başlanmışken ve bilinçli insanların yeter artık birçok türün nesli tükendi acil bir çözüm bulun diye bas bas bağırdığı bir anda ve tedbir alınması gereken en kritik sezon öncesi av derinliğinin kasıtlı olarak 24 metreden 18 metre ye düşürülmesi her şeyi ortaya çıkartmıştı aslında.
Hep aynı şeyler konuşuluyor ama çözüm maalesef yok. En azından sesimiz biraz daha yükselmeye başladı. Bir umut sesimizi duyan olur.
+90 bir çok farklı konuda mini belgeseller çeken bir oluşum. Benin takip ve takdir ettiğim insanlar. Diğer videolarını da izlemenizi öneririm.Güzel bi video olmuş çeken arkadaş bizim forumdan mı ?
Amatörler arasında bizim forumdan olanlar varmıydı ?
+90 Ekibinden birinin de aramızda olması çok hoş olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum.Merhaba. Çeken ben değilim ama videoyu yayınlayan +90’ın muhabirlerinden biriyim. Forumdaki arkadaşların videoyu beğenmesine çok sevindim. Herkese selamlar.