Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmara-Kocaeli Gezer Balık Akınları..

kadango

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Selamlar,bu sene eğitimim dolayısıyla Kocaeli taraflarına gelecek gibiyim.

Ege'de dalan,Ege'yi tanıyan birisi olarak Marmara benim için bilinmez...Karadeniz'de de birçok kez daldım fakat,yerli olmadığımdan özellikle avcı balık akınlarının ne zaman olduğunu bilmiyorum.

Merak ettiğim Marmara'da gezer balık akınlarının ne zamanlar olduğu ve hangi türlerin ne zaman verimli av verdiği.Yerli balıklar dışında,Kocaeli-Yalova taraflarına Lüfergiller ne zamanlar sokuluyor?Bunun dışında Torik,Palamut akınları ne zaman?

Teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hürriyet

Yeni Üye
Adı
Hürriyet ELÇİN
Selamlar,bu sene eğitimim dolayısıyla Kocaeli taraflarına gelecek gibiyim.Forumda Marmara bölümü aradım fakat bulamadım,bir zıpkınla balık avcısı olarak konuyu buraya açmayı uygun gördüm

Ege'de dalan,Ege'yi tanıyan birisi olarak Marmara benim için bilinmez...Karadeniz'de de birçok kez daldım fakat,yerli olmadığımdan özellikle avcı balık akınlarının ne zaman olduğunu bilmiyorum.

Merak ettiğim Marmara'da gezer balık akınlarının ne zamanlar olduğu ve hangi türlerin ne zaman verimli av verdiği.Yerli balıklar dışında,Kocaeli-Yalova taraflarına Lüfergiller ne zamanlar sokuluyor?Bunun dışında Torik,Palamut akınları ne zaman?

Teşekkürler...
geç kaldınız malesef buranın dalgıçları bitirdi meraları balıkları:D gündüz yetmedi gece dalışları ile kuruttular körfezi;)

kadango

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Heryerde öyle abi,yalnız ben balığı bulamasam da balık beni bulur sen merak etme:DSen akınlardan haber ver.