Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmara Lrf İstavrit Silikonları Hk;

Oguzhan_T

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan
Merhaba arkadaşlar;

İş nedeniyle önümüzdeki iki yıl çok fazla şehir dışına çıkamayacağım için en azından tuttuğum küçük balıktan büyük zevk alıyım diye kendime bir lrf seti kurdum ancak sahte konularında çok tecrübeye sahip değilim.

Av bölgem %90 İstanbul olacak, nadir olarak da Tekirdağ ve Çanakkale de avlanıyorum. Taş balıkları için isome marikyu ve berkley gulp'un 10cm lik ürünlerini temin ettim ancak istavrit avı için ne yazık ki rapture mebaru aji worm piyasada kalmamış. Fiyat performanstan ziyade direkt olarak performans odaklı bir silikon arıyorum. Aşağıdaki silikonları deneme şansım olmadı rica etsem sizin deneyiminiz var ise yorumlar mısınız yada çok daha iyi bir alternatifiniz var ise paylaşabilir misiniz.

1. Rapture mebaru iwashi.
  2. Rapture mebaru kasago Shad.
  3. Raptue mebaru kasago.
  4. Fujin baby worm.

Saygılarımla;
Oğuzhan.

Son düzenleme:

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar. Fujinin silikonları fevkalade iş yapıyor. özellikle pembe ve yeşil olan renkleri. tavsiye ederim.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
İsome marukyu L boyu ortadan keserek verimli istavrit avları yapabilirsiniz ayrıca gulp alive baby sardine Pink ve orange tiger renkleri severek kullandığım iki rengi balığın çok fazla olduğu veya ispari nin çok can sıktığı meralarda baby worm işinizi görecektir.

Oguzhan_T

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan
İsome marukyu L boyu ortadan keserek verimli istavrit avları yapabilirsiniz ayrıca gulp alive baby sardine Pink ve orange tiger renkleri severek kullandığım iki rengi balığın çok fazla olduğu veya ispari nin çok can sıktığı meralarda baby worm işinizi görecektir.
Zorlukla, pink glove, white glove ve orange glove renklerinden temin ettim. Yaz sezonu neredeyse hiç bir yerde kalmamış. Şuan elimde olan lrf setimi ve sahtetüm lerimi aşağıda paylaşıyorum sanırım başlangıç için yeterli olur ;

Lrf takımım: Daiwa Legalis 20 LT 1000 - Daiwa Legalis RF 2.34m 1-10gr -- Gosen 0.6PE --FC Daiwa Tournament 0,26

İstavrit, mırmır ve eşkina odaklı avlar için;
  • Berkley gulp como
  • Berkley gulp bloody(kırmızı) rengi
  • İsome marukyu L pembe
  • Fujin baby worm pink glow
  • Fujin baby worm white glow
  • Fujin baby worm orange glow
Dişli ve azman istavrit avları için;
  • Major craft jigpara 10gr zebra glow
  • Major craft jigpara 10gr pink glow
  • Fladen nidingen 5gr ywo
Melanur, Çipura ve Karagöz avı için;