- Adı
- YaşaR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,
İnce cizgiden Bülent beyin Marmarada Marlin balığının görülmesini haber vermesi ile birlikte hemen toparlanıp avlağa doğru yol aldım. Zorlu bir yolculukla Esentepe'den Moda'ya karadan ulaştım. Avlağa vardığımda hava güneşli, deniz gayet durgundu. Herşey av için müsaitti. Hiç vakit kaybetmeden hemen tekneye atlayıp takımları saldım 20.sn de balık oltadaydı. Yaklaşık 9 dakika boğuştuktan sonra balığı aldım.
Fotoğralar ;
Avlağımız:

http://imageshack.us/photo/my-images/341/abcwe.jpg/
Teknemiz:

Denizdeki muhtemel balıklar:

Hedef Balığımız:

Kamış 80 LB
Çıkrık en az 2 kilo ağırlığında
ve araba çekecek kadar güçlü ve kalın ip misina 

Uploaded with ImageShack.us
ve balık oltada mücadele için videoyu izleyin.
Ava Katılan arkadaşlar

İnce Çizgi mağazasında kurulu olan bu balık yakalama simulasyonu gerçekten çok zevkli. Gerçek balık vuruşları alıyorsunuz. Ciddi bir mücadele lazım çoğu zaman balık kaçabiliyor. Burda antereman yapıp balığa çıkan çok güzel bir deneyim sahibi oluyor. Herkes mutlaka gidip denesin çok keyif aldım
İnce Çizgi mağazasına teşekkür ederim

Herkese Rastgelsin
İnce cizgiden Bülent beyin Marmarada Marlin balığının görülmesini haber vermesi ile birlikte hemen toparlanıp avlağa doğru yol aldım. Zorlu bir yolculukla Esentepe'den Moda'ya karadan ulaştım. Avlağa vardığımda hava güneşli, deniz gayet durgundu. Herşey av için müsaitti. Hiç vakit kaybetmeden hemen tekneye atlayıp takımları saldım 20.sn de balık oltadaydı. Yaklaşık 9 dakika boğuştuktan sonra balığı aldım.
Fotoğralar ;
Avlağımız:

http://imageshack.us/photo/my-images/341/abcwe.jpg/
Teknemiz:

Denizdeki muhtemel balıklar:

Hedef Balığımız:

Kamış 80 LB
Çıkrık en az 2 kilo ağırlığında

Uploaded with ImageShack.us
ve balık oltada mücadele için videoyu izleyin.
Ava Katılan arkadaşlar

İnce Çizgi mağazasında kurulu olan bu balık yakalama simulasyonu gerçekten çok zevkli. Gerçek balık vuruşları alıyorsunuz. Ciddi bir mücadele lazım çoğu zaman balık kaçabiliyor. Burda antereman yapıp balığa çıkan çok güzel bir deneyim sahibi oluyor. Herkes mutlaka gidip denesin çok keyif aldım
İnce Çizgi mağazasına teşekkür ederim

Herkese Rastgelsin
Moderatör tarafında düzenlendi: