Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmaris atçek kofana 26.06.2017

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Mustafa Bey ,
Bir çok balık sevdalısı nın rüyalarını süsleyen bir bir av.... :harika:
Avlarınızın devamını dilerim , her daim Rastgelsin....

snrdnr

Üye
At çek e ben de yeni başladım ve bi türlü plan yaparak sırf at çek için bi gün ve mera seçip gidemedim.hep tatil esnasında kaçamaklarla zaman ayırmaya çalışarak bulunduğum konumdan uzaklaşamadan denedim. Ve olmadı. Asılan ama kandıramadığım iki balık dışında bişey çıkmadı bahtımıza. Vazgeçer miyim tabiki hayır.umarım bahtımıza sizi mutlu eden bi arkadaş gibi bişey çıkar da mutluluğu biz de tatmış oluruz. Tebrikler. Güzel av olmuş. Darısı başıma

la machina de puar

Mustafa A.

Üye
Adı
mustafa
At çek e ben de yeni başladım ve bi türlü plan yaparak sırf at çek için bi gün ve mera seçip gidemedim.hep tatil esnasında kaçamaklarla zaman ayırmaya çalışarak bulunduğum konumdan uzaklaşamadan denedim. Ve olmadı. Asılan ama kandıramadığım iki balık dışında bişey çıkmadı bahtımıza. Vazgeçer miyim tabiki hayır.umarım bahtımıza sizi mutlu eden bi arkadaş gibi bişey çıkar da mutluluğu biz de tatmış oluruz. Tebrikler. Güzel av olmuş. Darısı başıma

la machina de puar
Çok teşekkür ederim denemelere devam etmek başarı sansını arttırır ben bu gün 400 gr civarı sadece tahmini söylüyorum bit laos u tekrar denize iade ettim bundan böyle yavru sayılacak balık almayacağım inşallah tüm hobidaşlarım da aynı davranırlar.. ( yetişkin olmayan balığı iade eden hobidaşlarım hariç )... Balıksız kalmayın.

dengeee

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler !!

Darisi denizden uzakta yasayan bizlerin basina :))

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scorpion26

Daimi Üye
Tebrikler. Bunları görünce burda tuttuğumuz çinekoplara üzülüyorum. Keşke burdada en azından 400-500 gr ve üstü balıklar alabilsek.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mustafa bey elinize sağlık. Ardı gür olsun.