Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Fatih bey inşallah daha iyileri size nasip olur...Tebrikler Mustafa Bey ,
Bir çok balık sevdalısı nın rüyalarını süsleyen bir bir av....
Avlarınızın devamını dilerim , her daim Rastgelsin....
Çok teşekkür ederim denemelere devam etmek başarı sansını arttırır ben bu gün 400 gr civarı sadece tahmini söylüyorum bit laos u tekrar denize iade ettim bundan böyle yavru sayılacak balık almayacağım inşallah tüm hobidaşlarım da aynı davranırlar.. ( yetişkin olmayan balığı iade eden hobidaşlarım hariç )... Balıksız kalmayın.At çek e ben de yeni başladım ve bi türlü plan yaparak sırf at çek için bi gün ve mera seçip gidemedim.hep tatil esnasında kaçamaklarla zaman ayırmaya çalışarak bulunduğum konumdan uzaklaşamadan denedim. Ve olmadı. Asılan ama kandıramadığım iki balık dışında bişey çıkmadı bahtımıza. Vazgeçer miyim tabiki hayır.umarım bahtımıza sizi mutlu eden bi arkadaş gibi bişey çıkar da mutluluğu biz de tatmış oluruz. Tebrikler. Güzel av olmuş. Darısı başıma
la machina de puar
Çok teşekkür ederim Mehmet Fatih kardeşim ayrıca çok olumlu yorumlarını okudum yaş olarak değil belki ama hobi olarak sen benim abim sayılırsın...Tebrikler Mustafa abi gözlerdeki ışık durumu özetliyor.
Teşekkürler inşallah daha iyileri nasip olur...Tebrikler !!
Darisi denizden uzakta yasayan bizlerin basina)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi