Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Martıların sahteye saldırması !

Ensar49

Üye
Adı
Ensar
Soğuk ve fırtınaya rağmen bugün ilk denemelerimi yaptım.İlk atışımda sahteyi çeker çekmez martılar saldırdı.Martıyı burnundan yakaladık.Sağsalim kıyıya çekip martıyı kurtardım.Sonraki her atışta martılar saldırdı.1 km aralıklarla yerimi değiştirdim yine saldırdılar.Sonunda pes ettim avı bıraktım.Martı saldırısını önlemenin bir yolu var mı.

Herkese bol ve huzurlu avlar.

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba Ensar ;
Martılar doğası gereği Avcı kuşlar ve fırsatları değerlendirmek ister bizlerin kullanmış olduğu sahte balıkları ayırt edemiyorlar basit bir av gibi bunu engellemenin yolu su üstü yada az dalarlı sahte kullanmamak yada duruma göre hareket etmek Sonuç ta sistemin içine dahil olan bizleriz.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben saldırıya geçince roketliyorum host kış yapıyorum almayı başaramıyor :)yada hızdan dolayı hedefi iskaliyor ..

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sevgili ensar ben martılarla ilgili çok eski zamanda avntaja çevirmiştim ben levrek için canlı kefal kullanırdım,ki hala kullanıyorum birgün canlıyı uzağa atma isteğim üzerine salladağım kefalı martı kapar bende yutmadan kurtarmak için oltayı çektim suya düşmesiyle birlikte levrek kapması bir olur
o heycenla o zevkle güzel bir levreğimiz oldu eskilerden anımsama ensar senin soruna gelince havada kapmıyorsa avlandığın yer derinse daları fazla olan sahte kullanman ...rasgele bolşanslar

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Ya martı dan hizli çekin ya da martı atağa geçtiğinde hic bir şekilde sarmayin en fazla gelir gagasi ile bir dürter sahteyi sonra birakir rahat rahat çalışırsınız hayvana da yazik olmaz

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam olmadıkları zaman yok ki.:))

Hepinize teşekkür ederim.

Peki karanlıkta karabatak yada martı olurmu.
Karan'lıkta karaba'taklar adın'dan anlaşılacağı gibi nerede konak'landığını kimse bilemez,
Ama martı'lar gece'yi genel'de yüksek ev'lerin çatı'larında konak'lar ara-sıra kavga'larında ufak bebek'ler gibi bağrışır'lar,
bu arada karga'larıda unutmamak lazım'
"Tabiat olayı" karın açıkın'ca -karın doyur'mak için göz
ne görür'se onu yemek ister,
İnsan'larda böyle değilmi!;)