Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı MEGABASS CUTTER 115

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taner.a

Aktif Üye
Teşekkür ederim :) Beyaz olanı geçenlerde konuştuğum bir arkadaşım için rezerve ettirdim, kendisi su üstüne yakın hareket eden parlak beyaz renkte bir sahte aradığını ama istediği gibi bir sahte bulamadığını söylüyordu bu sahteyi akşam ona söyleyip sahteye dikkatini çekeceğim. Bu sahtenin sadece kafası yeşilli geri kalan heryeri-altı da dahil olmak üzere-beyaz renk değil mi?
Aslında ben de kırmızı kafalı turuncu sırtlı olanı beğendim ama bu aralar biraz fazla açıldığımdan karar vermekte zorlanıyorum. Bu turuncu olanın altı ne renk acaba?
Hep açıktasın.bi kıyıda göre
medim

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hep açıktasın.bi kıyıda göre
medim
:) Taner alem adamsın vallaha :) Hem deniz hem tatlı su avına merak salınca ve sahteler artık bir fetiş halini alınca insanın kıyıdan açılmaması mümkün olmuyor ki. Bunu en iyi bilenlerden ve anlayanlardan birinin sen olduğunu da iyi biliyorum ayrıca ;) Sadece deniz avı yapan biri olsan da sen de benden pek farklı sayılmazsın sonuçta :) Ne diyeyim; ikimize de rastgele dostum ;)

mserler

Aktif Üye
Adı
serdar
sanırım ürünleri alacak arkadaşlar almaktan vazgeçti.
3 adet sahte günceldir.

Adı
Tevfik Ercan
Serdar Bey selam, size özel mesaj gönderdim.

mserler

Aktif Üye
Adı
serdar
1 ve 2. resimdeki megabass cutter 115 ler satılmıştır.
3.resimdeki megabass günceldir. 50 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...