Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Megabass yapmış levreklerin vay haline

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Bu balığın atlamadığı şey yokki zaten, ne aç gözlu hayvandır bu :):)

ambrosia

Daimi Üye
Çoklu sahteyi Belçikada yaşayan Türk bir abimizde kullanıyordu sanırım. En alta derin yüzen uzun gagalı sahye ve ortalarada silikon. Bu da Şemsiye telli çoklu sahte olmuş :) Bu sistemi bizde yapabiliriz sanırım...Heavy bir kamış lazım sanırım, kaç gram oluyor acaba toplamda...

Adamların mekanları da ne kadar güzel, sanki yapma havuz gibi rengi bile şahane suyun...

babuna61

Aktif Üye
Adı
baris
Çoklu sahteyi Belçikada yaşayan Türk bir abimizde kullanıyordu sanırım. En alta derin yüzen uzun gagalı sahye ve ortalarada silikon. Bu da Şemsiye telli çoklu sahte olmuş :) Bu sistemi bizde yapabiliriz sanırım...Heavy bir kamış lazım sanırım, kaç gram oluyor acaba toplamda...

Adamların mekanları da ne kadar güzel, sanki yapma havuz gibi rengi bile şahane suyun...
Bence de bunu kendimiz yapabiliriz. Çelik telleri yüzer sahtenin arkasına bağlayarak yapılabilir sanki ama çok güzel bir paylaşım

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
çok güzel, ama bizim sularda bu iş yapar mı bilinmez!

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Cami avizesine benziyor... :D
Tam boğazlık.Yatırıp yatırıp atacan bunu :D

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Bu balığın atlamadığı şey yokki zaten, ne aç gözlu hayvandır bu :):)

Bi çok kişiden duydum bunu gökhan abi, haraket eden herşeye atlıyor diye, bir ben beceremedim at-çekle, levrek yakamayı.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Bence çok faydalı,verimi artıracak bir yöntem değil.Berrak sularda renkli misina (hatta tuzlu su nedeniyle deforme olmuş,görünürlüğü artmış misina) bile verimi düşürürken,böyle bir ürünün çok başarılı olmayacağını düşünüyorym.

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Çalışma pirensibi çok güzel beğendim doğrusu....Bunun bir benzerini görmüştüm ama aklıma pek yatmamıştı... Sırtı için kullanmayı düşündüm ama sanki fazla büyük gibi... Birde çok pahalı ben bu paraya 10 takım sırtı yaparım :)

Link burada ilgilenenler için TIKLA