Soracağım fiyat alınca bilgi veririm.alalım valla abi.süper olur.benim de bu ara takibini yaptığım bir model 42 dv .52 dv den farkı ekranın ufak olması...anck bu model yeni o yüzden hakkında hiçbir yerde inceleme yok.
Soracağım fiyat alınca bilgi veririm.alalım valla abi.süper olur.benim de bu ara takibini yaptığım bir model 42 dv .52 dv den farkı ekranın ufak olması...anck bu model yeni o yüzden hakkında hiçbir yerde inceleme yok.
Merhaba Emre bey,Soracağım fiyat alınca bilgi veririm.
Merhaba Emre bey,
Ben raymarin dragonfly 5.7 kullaniyorum. Gecen sene Turimpeksten aldim. Silver haritali. Bana maaliyeti 2.360 tl oldu. 800 watlik bir cihaz.Suanda kullanmama gore muhtesembir cihaz. GPS haritadan 50 noktaya kadar isaret koyabilirsiniz. Gerci sizi butceyibiraz asiyor ama mukemmel bir cihaz. tavsiye ederim.
Merhaba Emre Bey,merhaba cihan bey;
siz nerede kullanıyorsunuz cihazı bölge olarak.benim isteğim taşı bulabilmek ve içindeki dahili gps ile işaretleme yapabilmek..mesela siz neden sonradan bir harita aldınız.bu detaylı bir haritamıdır...yani cihazın gps özelliği ile sadece işaretleme yapılamazmı.
birde kullanımı hakkında biraz daha detay verebilirmisiniz.kullanım kolaymı.işaretleme yapmak kolaymı.güneş altında ekran görünümü nasıl.birde servis yedek parça hizmeti ne durmdadır..biraz fazla sordum ama bu cihazı kullanan biri olunca sormadan olmuyor.birde menü türkçe sanırım doğrumu.
Elbette buldum. Cihaza alisana kadar biraz zaman gerekiyor. Bana mail adresini gonrerirseniz size klavuzu rar dosyasi olarak atarım.Tekrar merhaba;
cevap için çok teşekkür ederim ve memnun olurum türkçe klavuzu gönderebilirseniz.Bende saros da av yapıyorum zıpkın ile balık avı dışında canlı yem sırtı ,jig ve mercan avı için alacağım bu cihazı.5.7 fiyat olarak beni aşabilir ama 4.3 lük modeli olabilir diye düşünüyorum.siz hiç bu cihaz sayesinde taş bulabildiniz mi ?
Mail adresinize drive dan gonderdim. Bilginize.Cok memnun olurum. e.ersozz@gmail.com
Merhaba Emre bey,
Ben raymarin dragonfly 5.7 kullaniyorum. Gecen sene Turimpeksten aldim. Silver haritali. Bana maaliyeti 2.360 tl oldu. 800 watlik bir cihaz.Suanda kullanmama gore muhtesembir cihaz. GPS haritadan 50 noktaya kadar isaret koyabilirsiniz. Gerci sizi butceyibiraz asiyor ama mukemmel bir cihaz. tavsiye ederim.