Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba , Bu Sahte İş Yapar Mı ?

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kıyıdan yapacam at-çek normalde kefal rengi alacaltım fakat adam ısrarla bunu önerdi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yapmaz... Sen onu bana gönder :) At çek te en çok iş yapan renklerden birisi... Ben gece avcısı olduğum için gece kullanıyorum... Gündüz kullanan arkadaşların da mutlaka yorumları olacaktır....

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun Mert Can, bu rengin glow özellikli olanı da vardı. Onu gördün mü?

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende var bu sahteden birader. İki rengi var bir sade beyazı var, birde üstü pembe ortsı gümüş altı turuncu renkli yüzüşü güzel bilyalarıda iyi ses çıkarıyor ama atış erimi pek iyi değil galiba daha çok kıyıdan kullanmaya değilde tekne arkasından çekmeye uygundur belkide denemek lazım tekneden. bende internetten görüp hoşuma gittiği için iki tane almıştım öyle 3 sene evvel. atış erimi pek hoşuma gitmediği için çok kullanmadım o yüzden iyi skorları yok elimde

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende var bu sahteden birader. İki rengi var bir sade beyazı var, birde üstü pembe ortsı gümüş altı turuncu renkli yüzüşü güzel bilyalarıda iyi ses çıkarıyor ama atış erimi pek iyi değil galiba daha çok kıyıdan kullanmaya değilde tekne arkasından çekmeye uygundur belkide denemek lazım tekneden. bende internetten görüp hoşuma gittiği için iki tane almıştım öyle 3 sene evvel. atış erimi pek hoşuma gitmediği için çok kullanmadım o yüzden iyi skorları yok elimde
Levrek kıyıda oluyor zaten çok uzağa atmaya gerek yok ki

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Levrek kıyıda oluyor zaten çok uzağa atmaya gerek yok ki
sen beni yanlış anladın bende biliyorum levrek kıyıda ve bende kıyıdan levrek avlıyorum forumdan arkadaşlar bilir ama atış erimi benim için iyi olması için fişek gibi gitmesi istediğim noktaya düşmesi bide havada yalpalamaması lazım bunlardır atış eriminin kalitesini gösteren.

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sen beni yanlış anladın bende biliyorum levrek kıyıda ve bende kıyıdan levrek avlıyorum forumdan arkadaşlar bilir ama atış erimi benim için iyi olması için fişek gibi gitmesi istediğim noktaya düşmesi bide havada yalpalamaması lazım bunlardır atış eriminin kalitesini gösteren.
Valla yarın deneyecem sahteyi şuan hiçbir fikrim yok :/ inş güzel olur

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Usamiler Japan mıymış yaw bende hep çakma diye burun kıvırıyordum... bunu öğrenmem iyi oldu bak.
Uluc Usamileri bir ara arastirmistim Aslinda japon ama orjinal degil yani japonlarin yaptigi cakma:) Oyle olunca orta seker bir kalite cikiyor ortaya.
Usamileri genel olarak yuzusunu avcilarin begenmedigi ama levreklerin begendigi sahteler olarak adlandirabiliriz:D Su ustu sahtesinin bir yuzusu vardir mesela sacmaliyor dersin ama patlatir bir tane pasa. Dalan sahteler icinde ayni seyleri rahatlikla soylerim. Combo poplar guzel baliklar alir sig sularda mesela. Ama dedigim gibi orta sekerdir kalitesi de avciligida.

Sahteye gelince gece karanlik isiksiz dolunaysiz ortamda agir sarimda levrek alirsin.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben usami combo pop glow olani ile hatri sayılı bir sürü turna aldım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi