Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapmaz... Sen onu bana gönderAt çek te en çok iş yapan renklerden birisi... Ben gece avcısı olduğum için gece kullanıyorum... Gündüz kullanan arkadaşların da mutlaka yorumları olacaktır....
Levrek kıyıda oluyor zaten çok uzağa atmaya gerek yok kibende var bu sahteden birader. İki rengi var bir sade beyazı var, birde üstü pembe ortsı gümüş altı turuncu renkli yüzüşü güzel bilyalarıda iyi ses çıkarıyor ama atış erimi pek iyi değil galiba daha çok kıyıdan kullanmaya değilde tekne arkasından çekmeye uygundur belkide denemek lazım tekneden. bende internetten görüp hoşuma gittiği için iki tane almıştım öyle 3 sene evvel. atış erimi pek hoşuma gitmediği için çok kullanmadım o yüzden iyi skorları yok elimde
sen beni yanlış anladın bende biliyorum levrek kıyıda ve bende kıyıdan levrek avlıyorum forumdan arkadaşlar bilir ama atış erimi benim için iyi olması için fişek gibi gitmesi istediğim noktaya düşmesi bide havada yalpalamaması lazım bunlardır atış eriminin kalitesini gösteren.Levrek kıyıda oluyor zaten çok uzağa atmaya gerek yok ki
Valla yarın deneyecem sahteyi şuan hiçbir fikrim yok :/ inş güzel olursen beni yanlış anladın bende biliyorum levrek kıyıda ve bende kıyıdan levrek avlıyorum forumdan arkadaşlar bilir ama atış erimi benim için iyi olması için fişek gibi gitmesi istediğim noktaya düşmesi bide havada yalpalamaması lazım bunlardır atış eriminin kalitesini gösteren.
Uluc Usamileri bir ara arastirmistim Aslinda japon ama orjinal degil yani japonlarin yaptigi cakmaUsamiler Japan mıymış yaw bende hep çakma diye burun kıvırıyordum... bunu öğrenmem iyi oldu bak.