Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba Turnacılar :)

Tropheus

Yeni Üye
Adı
Atilla
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese iyi forumlar diliyor ve önerilerinizi bekliyorum :)

Ankara’da ikamet ettiğim için yakın çevre ve illerdeki baraj ve göletlerde avlanıyorum. Genellikler kıyıdan Turna avına yönelik at çek spin avcılığı yapmaya çalışıyorum. Ayda bir veya müsait oldukça iki üç defa balığa gitme fırsatım anca oluyor. Mera olarak Kırıkkale Karaahmetli Kapulukaya barajı ve çevresini seviyorum (aynı zamanda kendi köyüm olduğu için 😊) Şimdiye kadar kara düzen takımlarla at çek yaparak Turna çıkarıyor ve salıyorum bazen iri balıkların vurduğu oluyor. Bu nedenle orta segmentin üst sıralarında yer alan bir takım kurmak istiyorum.

Makina olarak Shimano Stradic c3000 fm ve Vanford C3000 yavaş sarım modelleri radarıma giren makinalar arasında. Açıkcası aynı segmentteki Daiwa modelleri üzerinde çok duramadım. Bunlar dışında bir makina öneriniz varsa bakmak isterim. Tabiki bir de kamış alacağım. Turna avında önerebileceğiniz 3000 lik bu ve benzeri makinalara denge ve segment olarak yakışacak hangi kamış, atar aralığı ve serlikte önerirsiniz ?

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz🙋🏻

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref