Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba üstatlar

Revolt07

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben yusuf antalya merkezde yaşiyorum. 1990 doğumluyum.Bir birinden vasat geçen balikçilik kariyerlerime bir son vermek ,aranizda pişmek için burdayim.
Ege ve akdeniz kıyılarinin çoğunda çeşitli avlar yaptim ( avlanmaya çaliştim) :)
At çek avciliği dişindaki avlara pek hevesim yok, 6 yila yakindir levrek peşinde koşmama rağmen hiç yakalayamadim. Yakaladiğim gün jubilemi yapacam sanirim.
6 yilda rapalama takilan ; Göcek deki 3 akya ve 1 adet turnadan başka referansim yok ama azimi görmeniz lazim.

Son bir kaç yildir iş nedeni ile antalyadayim. Kıyıdan balikçiliğin ütopya , olduğu bir sahil şeridinde avlaniyorum. Malesef bu güzelim sahilde tik yok .

Spiin avi ile ilgili geçmişe dönük paylaşimlarinizi okudukca tecrübelerinize minnettar kaliyorum.

Tüm üyelere teşekkür ederim.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yusuf Levrek için üst denizlere hicret etmen lazım sanki hoş geldin

Revolt07

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Akdeniz kıyılarini tavaf ediyorum iş nedeni ile hicret aklımda ama firsat bulamiyorum.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Antalya taraflarindada levrek alabilirsin ama kış aylarında .güzel bir akarsu ağzında lüfer kofanada çalışır .Hiç yapamadin balon balığı na dene :))) bolge nde verimli olacak sahteleri denenen gerek .bence o kadar yıl gidip levrek olmadıysa sahile inmek istemediğin şu ana kadar havayı gorupte gitmedigin havaları dene yani tersine dondur işi :) akdeniz de insan sıcağa alışınca rüzgarda yağmurda sahile inmiyor :)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Yusuf;
Aramıza hoşgeldin,keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim. :)