Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

merhaba

Adı
eyup kılıçarslan
merhaba arkadaşlar veya abilerim benim yaşım 13 balık tutkunuyum ama iyi balık tuttuğumu iddea edemem bazı şeyleri biliyorum ama abilerimden kardeşlerimden tecrübe sahibi olanlardan yardım nasihat bekliyorum nasıl olta kullanmalıyım nasıl yem kullanmalıyım onun için neyse ilk mesajım bu kadar olsun sewgilerimlé!!!:):):D

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Aramıza hoşgeldin Eyüp. Forumu ince ince araştırmaya başlamanı tavsiye ederim. Altın bilgilerle karşılaşacaksın. Büyük ustalar çok önemli tüyoları zaten paylaştılar. Çok önemli konular yazıldı çizildi. Biraz gayretle amatör balıkçılık kuralları, ruhu ve disiplinlerine, kullanılan malzemelere vakıf olmaya çalış, sonra sor sormak istediğin herşeyi. Paylaşmak için buradayız, elbette yardımcı oluruz ;) Keyifli paylaşımlar dilerim kardeşim...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş eldin Eyüp

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Hoşgeldin Eyüp. Sitenin altını üstüne getir. Hangi balığı yakalamak istiyorsan emin ol ki onunla ilgili püf noktalar sabitlenmiş konularda vardır. Ustalar çok özel bilgiler vemiştir. Yine de aklına takılan bir şey olursa konu açıp rahatlıkla bilgi alabilirsin. Keyifli paylaşımlar diliyorum.:)

Süleyman Çetin

Adı
eyup kılıçarslan
saolun abilerim hepinize sonsuz teşekkürler ben genellikle alabalık yakalamak isterim ısparta atabeyde yaşıyorum burda bi gölet var genellikle oaraya giderim ama çalılık olduğu için çok kanca silikon yem kaybettim sazan da var alabalıkla birlikte ama sazan çok derinlerde alabalık yakalamam için püf noktalar var mı abilerim hepinizi ayrı ayrı sewiyorum görüşmek üzere

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Anasayfadan konuyu açmak istediğin başlığı bulup tıklayınca sıralanan konuların en başında sol üstte ''yeni konu'' diye bir ibare göreceksin Eyüp. Ona tıklayıp konunu açabilirsin ;)