Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 3-4 ay evvel balık tutma hobisini edindim ve hafta 1-2 defa gidiyorum ve internette araştırırken bu forumu buldum. Güzel bilgiler ve güzel dostluklar oluşmuş..
Sizlerden amatör balıkçıya (Bana) olta tavsiye etmenizi rica edeceğim.
Daha çok kıyıdan yemli nadir olarakta sandal ile çapari ile tutuyorum.
Maximum 250-300 tl ye kamış ve makina ne alabilirim? Sizin tavsiyeleriniz neler olur...
Yorumlar için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar merhaba, 3-4 ay evvel balık tutma hobisini edindim ve hafta 1-2 defa gidiyorum ve internette araştırırken bu forumu buldum. Güzel bilgiler ve güzel dostluklar oluşmuş..
Sizlerden amatör balıkçıya (Bana) olta tavsiye etmenizdir rica edeceğim.
Daha çok kıyıdan yemli nadir olarakta sandal ile tutuyorum.
Maximum 250-300 tl ye kamış ve makina ne alabilirim? Sizin tavsiyeleriniz neler olur...
Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
öncelikle hoş geldiniz foruma hayırlı bereketli avlanırınız olsun. abi sandalda avlandıgın kamış benim bildigim kısa oluyor karada sahil şeridinde avlanma yaptıgın kamışta uzun oluyor her iki avda kullana bileceginiz kamış varmıdır bilemiyorum burda tecrübeli arkadaşlar abilerimiz var yardımcı olacaklardır

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hoş geldin. Tek kamış ile iki farklı disiplin zor

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Hoşbulduk arkadaşlar.. İki disiplin tek kamışla olmuyor anladığım kadarıyla o Zaman kıyıdan av için makine ve kamış tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? Şuan 50tl lik bir makina+kamış kullanıyorum. Mırmır yakaladığım en büyük balık şuana kadar:)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Atakan;
Aramıza hoş geldin,Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileğiyle. :)

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Teşekkürler... Yokmu yardımcı olacak kimse.. İnternet üzerinden şu ürün kaliteli şunu alabilirsin şeklinde bir yardımda olabilir,

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
istediğim cevabı alamadım ama sanırım.. olta alma işini başka zamana bırakalım o zaman. Teşekkürler

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Atakan hosgeldin. Ben de yeno uyeyim. Ayni isteklerde bulunmustum. Oncelikle hedeflerini belirlemen gerekiyor. Ama gene de ben yardimi spot baliktan Cihan kardesten aldim. Fiyat limitini ve avlanmak istedigin balik ve merayi dusenerek forumlardan ve internetten bilgi almani tavsiye ederim. Ben oyle yaptim. Somut bir fikirle tavsiye istersen ustadlar daha yardimci olabilir. Ama cevap almak icin acele etme zira balık zamani biliyorsun. Tekrar hayirli olsun.