- Adı
- İrfan Çimçik
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Aramıza hoşgeldiniz Mesut bey,keyifli paylaşımlar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hoşgeldiniz bende silivri'deyim şu ara kış sebebiyle ara versemde elimden geldiğince balık peşindeyim. eski verim yok ne yazıkki. ne izmariti kaldı limanın ne zarganası ne isparisi ne eşkinası.Silivri den tüm balık sevdalılarına selamlar . Siteyi biraz önce Yaban TV yi seyrederken gördüm. Beğendim ve aranıza katılmak istedim. Yaklaşık 14 yıldır balık sevdama işler yüzünden ara vermiştim. Biraz zaman bulunca kurtlarım depreşti ve bu yaz takım hazırlamaya yeniden başladım. Eskiden kıyıdan ve tekneden el oltası,ağ balıkçılığı,parekete ile ve dalarak av yapıyordum. Bundan sonrası kısmetimizde ne varsa kıyıdan kamışla olacak artık. Hepinize rastgele iyi paylaşımlar.
evet yaz sonunda limandan biraz kefal için deneme yaptım. Şubat gibi balık kıyılar karagöz ve iskina başlar bizim burda. Bende sezona kadar beklemedeyim.Bu arada yakaladığın levrekler muhteşem . Şimdiye kadar limandan bu kadar yemliyle levrek alanı görmemiştim. Tebrikler...hoşgeldiniz bende silivri'deyim şu ara kış sebebiyle ara versemde elimden geldiğince balık peşindeyim. eski verim yok ne yazıkki. ne izmariti kaldı limanın ne zarganası ne isparisi ne eşkinası.
sağol mesut abi. benim gibi inatla uğraşınca illaki oluyor iyi kötü birşeyler.evet yaz sonunda limandan biraz kefal için deneme yaptım. Şubat gibi balık kıyılar karagöz ve iskina başlar bizim burda. Bende sezona kadar beklemedeyim.Bu arada yakaladığın levrekler muhteşem . Şimdiye kadar limandan bu kadar yemliyle levrek alanı görmemiştim. Tebrikler...