fishemre Üye Katılım 2 Eki 2018 Mesajlar 44 Tepkime puanı 94 Puanları 18 Adı emre Kan Grubu B Rh Pozitif 9 Eki 2018 #11 Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.
conquestime Aktif Üye Katılım 31 Tem 2018 Mesajlar 379 Tepkime puanı 734 Puanları 93 Yaş 32 Konum Muğla / Ula / Gökova Adı Fatih Kan Grubu O Rh Pozitif 9 Eki 2018 #12 fishemre' Alıntı: Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Genişletmek için tıkla ... @fishemre tanışma için konu açıp kendini tanitabilirsin .
fishemre' Alıntı: Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Genişletmek için tıkla ... @fishemre tanışma için konu açıp kendini tanitabilirsin .
secolanga Aktif Üye Katılım 7 Eki 2018 Mesajlar 107 Tepkime puanı 160 Puanları 43 Konum Tekirdağ Adı Sercan 9 Eki 2018 #13 batuhan111' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz Sercan bey ... Genişletmek için tıkla ... conquestime' Alıntı: Hoşgeldiniz, Bol bol sabır, nasip ve şükür diliyorum Genişletmek için tıkla ... İntikamSuyu' Alıntı: Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim arkadaşlar. @conquestime takım için gerekli siparişleri verdim onda bile sabırsızlanıyorum nasıl olacak bilmiyorum
batuhan111' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz Sercan bey ... Genişletmek için tıkla ... conquestime' Alıntı: Hoşgeldiniz, Bol bol sabır, nasip ve şükür diliyorum Genişletmek için tıkla ... İntikamSuyu' Alıntı: Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim arkadaşlar. @conquestime takım için gerekli siparişleri verdim onda bile sabırsızlanıyorum nasıl olacak bilmiyorum