Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba.

Taylank

Yeni Üye
Adı
Taylan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Antalya'dan şişme kano ile yaklaşık 1 km açılıyorum. Tuttuğum balıklar: mercan-barbun+1 kere Kolyoz ve 1 kere Tral tuttum. Mercan ve Barbun malum çok kılçıklı balıklar olduklarından dolayı bana göre çekilen eziyete değmiyor. Artık büyük balıklar tutmak istiyorum, ama tavuğu 4'lü kanca dip takımına takıp sallamaktan başka bildiğim teknik yok. Tecrübeli abilerimden destek almak için foruma üye oldum. Herkese rastgele.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Taylan
Şişme kano ile o kadar açılmak güvenli olmayabilir.
Büyük balıkları yakalamak için onların bulunduğu yerleri (saklandıkları yaşadıkları taşları) bilebilmek lazım ya da dip haritası üzerinden tahminlerde bulunup denemek lazım.
En iyi takıma sahip olsan ve oltana 20 kiloluk kuzu takılsa o kano ile mücadele edebilme şansın olmaz. Önce can güvenliği.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoşgeldin. Kıyıdan 1 km açıkta barbunu nasıl bulabildin, bence çok şanslı bir avcısın :) Şeref abime de katılıyorum, aman dikkat, hiç bir balık canından değerli değil..