Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

merhaba

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
hoşbulduk arkadaşlar,az evvel internette gezinirken bazı yerler keşfettim saroz'da.Tabii nasıl bir takım ve olta düzeneği kullanmalıyım normal bir oltamı çıkrıkmı ne tarz bir misina olmalı bilemiyorum yavaş yavaş araştıra araştıra öğreniyorum.Çıkrıklar bu iş için uygun gözüküyor fakat çıkrığı diğer makinalardan ayıran özellikleri nedir bilemiyorum.

kullanılan misinalarda mesela antalyada deep fishing yapan kişiler asso 035 ile akyaları dev orfoz ve lahozları çekiyorlardı

zamanla yavaş yavaş sizlerinde desteğiyle öğreneceğiz.Eksiklerimi tamamlayacağız

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
hoşbulduk arkadaşlar,az evvel internette gezinirken bazı yerler keşfettim saroz'da.Tabii nasıl bir takım ve olta düzeneği kullanmalıyım normal bir oltamı çıkrıkmı ne tarz bir misina olmalı bilemiyorum yavaş yavaş araştıra araştıra öğreniyorum.Çıkrıklar bu iş için uygun gözüküyor fakat çıkrığı diğer makinalardan ayıran özellikleri nedir bilemiyorum.

kullanılan misinalarda mesela antalyada deep fishing yapan kişiler asso 035 ile akyaları dev orfoz ve lahozları çekiyorlardı

zamanla yavaş yavaş sizlerinde desteğiyle öğreneceğiz.Eksiklerimi tamamlayacağız
Bu sorularınızı ayrı başlık açarak sorarsanız daha çok arkadaşımız görebilir. Burası tanışma başlığı olduğu için soru ve önerileriniz arada kaybolur.

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
aramıza hoşgeldiniz

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kenan bey hoşgeldiniz.Bu avları zaten yapıyor ve devam etmekmi istiyorsunuz.Yoksa yeni baslamak içinmi yer arıyorsunuz.

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Hoşgeldiniz.