Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar Dostlar...

Sail

Üye
Adı
Serhan
Merhabalar herkeze,

Forumda bir yıl ne zaman doldu fark etmemişim. Bu kadar zamandır buradayım, zaman buldukça okuyor yazıyoruz, ama tanışma faslını unutmuşuz ;)

Ben Serhan, Antalya'da yaşıyorum... Çok küçük yaşlarda kara avcılığı ile başlayan bu avcılık heyecanı bu yıllara kadar balık avcılığını da içine alarak geldi... Genç yaşlarda zıpkın ile olan avcılığım, bugün karadan ve tekneden birçok balıkçılık stilini kullanarak devam ediyor...

Genelde Antalya bölgesi meralarda avlanıyorum... Hedef balık seçimine göre; kıyıdan spin, lrf, shore jigging tekneden genelde jigging, çapari ve keteze yapıyorum... Arada sırtıya da Lambuka, yazılı binerse onunla da heyecanımızı alıyoruz...

Forumda elimden geldiği kadar bilgi paylaşmaya çalışıyorum, keza sizlerden aldığım bilgi ve yorumlar içinde buradan teşekkür etmek isterim... Balık Sevdam gerçekten bilgi paylaşımının olduğunu düşündüğüm bir platform...

Şimdilik bu kadar yazıp, diğer konu başlıkları altında tekrar muhabbete devam ederiz umuduyla...

Görüşmek üzere,

Serhan