Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar Iki Tane Kamış Arasında Kaldım Shimano-alivio Yada Linaffe Mustang Hangisi Daha Iyi

raşit erdoğan

Yeni Üye
Adı
raşit erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sevgili ustalarım ben aranızda yeniyim teknede kullanılmak üzere iki tane kamış arasında kaldım shimano-alivio yada linaffe mustang hangisinde balığın vuruşunu daha iyi hissedebilirim yardımcı olurmusunuz

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mustang aldım eğer tekne fırsatı olursa elimde bir kamışım olsun diye. Kalitesi vasat ama sağlam bir tübülar kamış. Makina yuvası metal, makinenin ayaklarındaki boyayı sıyırıyor sıkıştırınca. Eğer alırsanız kullanacağınız makinenin ayaklarına bant sarın ince tabaka halinde ki boyası atmasın. 15 kilo rahat kaldırır kanaatindeyim.

Ali Ş.

Aktif Üye
Adı
Ali ŞENGÜL
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba lineaeffe mustang 180 cm kullanıcısıyım çok memnunum kamıştan klasik tekne avları için ideal fiyat performans kamışı halkaları ve makina yatağı çok iyi değildir bilginiz olsun .
Shimano alivio 2 parça 150 cm lik olanını inceledim kaliteli güzel ve sert aksiyonlu bir kamış bilginiz olsun.

raşit erdoğan

Yeni Üye
Adı
raşit erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok teşekkür ederim Shimano alivio kamışta vuruşları iyi hissedebilirmiyiz.benim sıkıntım balık vurduğu zaman tam hissedememek o yüzden hangisi iyiyse onu alayım

Ali Ş.

Aktif Üye
Adı
Ali ŞENGÜL
Kan Grubu
A Rh Negatif
Alivio biraz sert kalabilir standart tekne avı için kullanmadığım için net bir cevap veremiyorum. Mustang 180cm lik memnun kaldığım bir ürün hatta tüm halkalarını yenilettim kullanıcı yorumlarıda yeterince iyi bence ilk onunla başlayabilirsiniz fiyat olarakta uygun tekne avlarında ip misina kullanmakta fayda vardır . Tekne av bölgeleriniz çoğunlukla neresi bu konuda önemli ?IMG-20181110-WA0019.jpg

Son düzenleme:

raşit erdoğan

Yeni Üye
Adı
raşit erdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
önecelikle çok teşekkür ederim av yerimiz çeşme ıldır mordoğan tarafı yani çupra mercan levrek tarzı balıklar tutuyoruz genelde bende mustang düşünüyorum zaten shimano ilerleyen zamanlarda biraz daha profosyenelleşince almayı düşünüyorum.