Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar. Kocaeli'den herkese selam.

MOKOKO

Yeni Üye
Adı
FATİH
Merhaba. Uzun bir süredir ara verdiğim amatör balıkçılığa karşı yeniden bir heves oluştu. Çok eski ve ağır olta takımımı yenileyip yeniden bu sevdaya kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. Bu konularda pek bilgim de yok ama işte böyle forumlardan takip ettiğim kadarıyla bilgilenip yeni olta takımları edinmeye ve avlanma tekniklerini öğrenmeye çalışıyorum. Bu süreçte de eski oltamın kamışını bir elden geçirip tamir ettirdim ve buna ilaveten iki yeni kamış ile bir de makine aldım. Hala da makine, kamış, olta malzemeleri, sahte yemler v.s. araştırmaya devam ediyorum. Bir süredir de kıyıdan yemli balık avı yapmaya çalışıyorum kendi çapımda. :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aman çok kaptırmaya kendini.
Körfezde kaliteli bir limon bir kırmızı kafa birde laf olsun diye bir kaşık al tamam başka birşeye gerek yok.Lüfer için konuşuyorum tabi

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sayın Mokoko İzmit'ten olduğunu söylemesen nickinden tanırdım seni :)
Aramıza hoş geldin. Güzel paylaşımlarını bekliyoruz ancak @YEKTA abiye de hak veriyorum. Dişli için fazla masraf yapmanıza gerek yok.
Diğer balıklar için takımlarını da zaten kendiniz de yapabilir, ucuza da alabilirsiniz.

iyi forumlar dilerim :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Fatih

B

BS Okuru

Misafir
hoşgeldiniz sn. MOKOKO :) forumda keyifli dakikalar geçirmenizi güzel raporlar yazmanızı dilerim.

MOKOKO

Yeni Üye
Adı
FATİH
Hoş buldum, teşekkür ederim.

Aman çok kaptırmaya kendini.
Körfezde kaliteli bir limon bir kırmızı kafa birde laf olsun diye bir kaşık al tamam başka birşeye gerek yok.Lüfer için konuşuyorum tabi
Şimdilik fotoğraflardakileri aldım. Ama sorsanız hangi oltalarla, hahgi yöntemlerle atılır-çekilir, hangileri hangi balık için ve nasıl kullanılır falan diye pek de bilgim yok aslında. :) Maketleri hiç denemedim ve zaten uygun bir at-çek olta takımım da yok henüz. Remixon Escape 300cm 100-300gr teleskopik bir kamış almıştım. Üzerinde de Daiwa Megaforce 4000A bir makine var. Kurtarmaz herhalde bu işler için ama şimdilik bir süre elde olanla idare etmeye çalışacağım. Silikonlardan da sadece raglouları Çanakkale sularında top arkasına ikili bağlayıp bir deneme yaptım ama sonuç alamadım. :) Bakalım biraz bir şeyler öğrenip zamanla daha uygun kullanmaya çalışacağım.
MAKET.jpg SİLİKON.jpg

Sayın Mokoko İzmit'ten olduğunu söylemesen nickinden tanırdım seni :)
Aramıza hoş geldin. Güzel paylaşımlarını bekliyoruz ancak @YEKTA abiye de hak veriyorum. Dişli için fazla masraf yapmanıza gerek yok.
Diğer balıklar için takımlarını da zaten kendiniz de yapabilir, ucuza da alabilirsiniz.

iyi forumlar dilerim :)
Teşekkür ederim. Şu forumlarda, üyelik gerektiren diğer yerlerde işte kullanıcı adı, nick gibi şeyler istendiğinde ne uydursam diye düşünmekten, bir şey bulup da yazdığımda da sürekli yok o kullanıcı adı mevcut, yok bu kullanıcı adı zaten alınmış falan gibi uyarılarla karşılaşmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bunu da biraz tepkisel olarak yazıyorum genelde. Allahtan başka MOKOKO yokmuş da tek seferde kabul edildi. ;)