Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar

ellidokuz

Aktif Üye
Adı
Özden
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hoşgeldin, Serhan. Tekirdağ'da at çek avcılığınla ilgilenirsen muhakkak bi gün bi yerlerde karşılaşırız :)
kalkan için belirli bölgeler var salat şerefli yenice gibi, lüfer levrek için sanırım biraz denemeler yapmalısın :) bol şansların olsun rastgele..

Moderatör tarafında düzenlendi:

serhan59

Yeni Üye
Sahte seçiminizi yapmalısınız öncelikle, sitemizde konuyla ilgili başlıklar var bir araştırın.. Levrek ve lüfer sahteleri diye olması gerekir.
Bu satın alacağınız sahteler kaç gr. ise uygun atar aralığında bir kamış edinin.
Boyunuza uygun rahatça kullanabileceğiniz bir kamış olsun. Mesela 2,10 m. den 3 m veya 3,30 m ye kadar seçebilirsiniz. Makine olarak bütçenize uygun 3000-4000 kafa bir makine seçin. Makinenize saracağınız misinanız mümkünse (bütçeniz uygunsa) örgü olsun, örneğin 8-10 lb. den 16-20 lb arası avlayacağınız balığın ağırlığına uygun tercih edebilirsiniz.
Gerisi lüfer için hızlı sarım, levrek için yavaş sarım ile (av maceralarından yazılanlardan genelde bu şekilde bir intiba ediniyoruz) at-çek yapmanıza ve şansınıza kalıyor...
Her zaman rasgelsin.
Bilgiler için çok teşekkür ederim forumu araştırıyorum. çok yararlı bilgiler var umarım kısa sürede bu işi kaparız :)

serhan59

Yeni Üye
hoşgeldin, Serhan. Tekirdağ'da at çek avcılığınla ilgilenirsen muhakkak bi gün bi yerlerde karşılaşırız :)
kalkan için belirli bölgeler var salat şerefli yenice gibi, lüfer levrek için sanırım biraz denemeler yapmalısın :) bol şansların olsun rastgele..
pazar akşamı salattaydım fakat çok yosun sardı oltaları çekemez hale geldim bıraktım döndüm.
Dediğim gibi aslında amatör ve acemiyim. balık tutmuşluğumuz illa var ama profesyonel değiliz :) istavrit ispari ve bi kere şansa eşkina :) karşılaşmayı bırak bi gün program yapalım birlikte gidelim. tekirdağ neresindensin :) özel mesajla detaylı tanışalım. forumda konu kirliliği yapmıyalım birbirimizi tanırken :)