Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar

TalhaManav

Üye
Adı
Talha Manav
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Adım Talha, İstanbul'da yaşayan henüz mesleğine başlayamamış bir tarih öğretmeniyim :) bu zamana kadar ara ara tatlı su balıkçığılı yaptım, denizde pek tecrübeli değilim genelde çapari avlarım oldu. Ama artık spine merak saldım ve bir takım kurmak üzereyim. Herkese rasgelsin.

Eğer spin ile ilgili bana yardımcı olmak isterseniz açtığım başlık;

Spin'e yeni başlıyorum, yardım lütfen :)

Saygılar.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Talha

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Talha;
Öncelikle mesleğine kısa zaman'da başlamanı temenni ederim.Senin gibi mesleğine başlayamayan edebiyat öğretmeni yeğenim var,durumunu bu yüzden iyi anlayabiliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Bunun yanı sıra ailemize hoş geldin der,keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim.:)

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hoş geldin

TalhaManav

Üye
Adı
Talha Manav
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Talha;
Öncelikle mesleğine kısa zaman'da başlamanı temenni ederim.Senin gibi mesleğine başlayamayan edebiyat öğretmeni yeğenim var,durumunu bu yüzden iyi anlayabiliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Bunun yanı sıra ailemize hoş geldin der,keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim.:)
Teşekkür ederim abicim :) mesleğimiz gönül mesleği, biraz sıkıntı çekiyor işte :) dediğim gibi spin takımımı sizlerin de yardımıyla kurabilirsem, kalıcı bir forumdaşınız olacak :)

Hoşbuldum :)

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hoş geldin kardeşim