Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza Hoşgeldin :)

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Amatör balıkçılık balık tutmak değildir.
Balık tutma tutkusunu diri tutmak ve hep bu fikrin, hayalin peşinden gitmektir.
Etçil olmak asla bu işin felsefesi olmamalıdır.
Deniz'in kenarında, üstünde, altında olmayı hayal etmek ve bu hayali gerçekleştirmek bize gerçek özgürlük ve ruh dinginliğini sağlar.
Amatör balıkçılık ve ekipmanları bu zirveye ulaşmak için gerekli oyuncaklar ve aracılardır.
Son 40 yıldır dişli tutmak iki kere nasip oldu, varsın olsun. Yeniden tutabilme isteğim beni yüzlerce kez Deniz'lerle buluşturdu.

TalhaManav

Üye
Adı
Talha Manav
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aramıza Hoşgeldin :)
Hoşbuldum teşekkür ediyorum :)

Amatör balıkçılık balık tutmak değildir.
Balık tutma tutkusunu diri tutmak ve hep bu fikrin, hayalin peşinden gitmektir.
Etçil olmak asla bu işin felsefesi olmamalıdır.
Deniz'in kenarında, üstünde, altında olmayı hayal etmek ve bu hayali gerçekleştirmek bize gerçek özgürlük ve ruh dinginliğini sağlar.
Amatör balıkçılık ve ekipmanları bu zirveye ulaşmak için gerekli oyuncaklar ve aracılardır.
Son 40 yıldır dişli tutmak iki kere nasip oldu, varsın olsun. Yeniden tutabilme isteğim beni yüzlerce kez Deniz'lerle buluşturdu.
Söylediklerine tamamen katılıyorum abi :) zaten fırsat buldukça oltamla birlikte çıkıyorum meralara, ancak spine merak saldım. Hisli bir takımla balıkla mücadele etmek ayrı bir zevk :) Bu yüzden söylemiştim.