Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

merhabalar...

TOGAY

Üye
Adı
H.Togay YILMAZ
Herkese canı gönülden selamlar, saygılar ve sevgiler...

Adım Togay ve aranıza Bursa ilinden katıldım...
Çok sevdiğim, çok değer verdiğim, üstadım ve aynı zamanda balıksevdam sitesi moderatörlerinden sevgili İrfan abimin tavsiyesi ile artık bende bu sitede anılarımı, tecrübelerimi ve yorumlarımı, anılarınızı, tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşacağım inşallah...

Balık avı yapmaya aşık olduğu kadar, balık popülasyonunu hunharca katledenlere lanet eden, balığın ve denizin korunmasına yönelik çalışmalarda bulunanlara yardım ve dua eden bir doğa sevdalısıyım...

Umarım önümüzdeki yıllar denizler için, balıklar için hayırlı yıllar olur ve bu sitede paylaşabileceğimiz şeyler olacaktır diye inanıyorum..

Tekrar herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor, güzel paylaşımların, kurulacak güzel dostlukların ve gerçekleştirilecek güzel organizasyonların bir parçası olabilmeyi diliyorum...

Hepinize rast gele, nasip ola...

bedri

Aktif Üye
Adı
Bedri Haymana
Togay kardeşim hoş geldin,düşüncelerinden ötürü ve hassasiyetinden dolayı seni yürekten kutlarım.sanada rasgele.selam.

paspariko59

Aktif Üye
Adı
eşref sürek
Hoşgeldiniz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Hoşgeldin Togay sefalar getirdin...

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.:)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Togay aramıza hoşgeldin. İrfanın peşinden ayrılma derim. Torpilin en büyüğüyle gelmişsin :D

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili DOSTUM Togay'ım güzel sözlerin için teşekkür ediyorum.
Seni aramazıda görmek çok güzel.hoşgeldin sefalar getirdin.ne kadar hasas ve gerçek bir doğa ve balık sevdalısı olduğunu yakinen biliyorum. güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız,sevgiyle kal selamlar.:)