Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar.

mustafacelik84

Yeni Üye
Adı
Mustafa Çelik
Kan Grubu
A Rh Negatif
Herkese merhabalar.
Tuzla/İstanbul da yaşıyorum.
Uzum süredir hobi olarak balık tutmayı düşünüyorum ve çeşitli araştırmalar yaptım ancak bir türlü ilk adımı atamadım.
Zaman zaman balık tutanlardan bilgi almaya çalıştım ama kimisi selamımı dahi almayınca soğudum.
Tekne hariç hemen her yerden balık tutma imkanına sahibim ancak nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl başlamalıyım, ilk almam gereken olta ve takımlar nasıl olmalıdır?
Takım vs konusunda başlangıç için büyük bir bütçem yok.
İnternetteki hazır takımlar iş görür mü?
Tuzla, Kartal, Maltepe tarafında önerebileceğiniz işini sadece para kaynağı olatak görmeyen iyi bir av market esnafı önerebilir misiniz?
Tecrübeleriniz doğrultusunda önerilerinizi bekliyorum.
Herkese rasgele.

Yusuf Ay

Yeni Üye
Adı
Ahmet Deniz
Üsküdar uncular mevkisinde Cengiz balıkçılık başta olmak üzere 7-8 av malzemeleri esnafı vardır. Alışveriş için Üsküdar’ı öneririm.

Av için Marmara kıyısından ( Kartal Maltepe tuzla Pendik) hafif kurşun (20-30 gr) ince takım istavritle başlamanıZı öneririm. Biraz tecrübe sonrası boğaza geçiş daha verimli avlanabilmenizi sağlar kanaatindeyim.

Rasgele, bol şans...