Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar :)

re-cox

Yeni Üye
Adı
Recep
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ben Recep. Çocukluğumdan beri süren balık hobisine bu aralar daha fazla merak sardım. Eskilerden (çocukken) tekneyle çapari istavrit avına gidiyordum sürekli. 1 aydır kıyıdan canlı tekeyle istavrit, isparoz ve eşkina avındayım. Meram Büyükçekmece. Levrek ve lüfer merakım olduğu için spin olta alma kararı aldım. Aşağıdaki takımı almayı planlıyorum. Takım için ve Büyükçekmece civarı sahteler için yorumlarınızı bekliyorum.

Okuma cxt-40
Okuma v-system 10-40 atarlı 240cm
Kendo 0.6mm 250 mt ip misina

Almayı düşündüğüm sahteler :

kendo haryu 125f no:13
River2sea Rover 98 G15R
River2sea Rover 98 G12R
Rapala Max Rap 130mm
Daiwa Shoreline Shiner SL145F - Laser Sardine

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ben Recep. Çocukluğumdan beri süren balık hobisine bu aralar daha fazla merak sardım. Eskilerden (çocukken) tekneyle çapari istavrit avına gidiyordum sürekli. 1 aydır kıyıdan canlı tekeyle istavrit, isparoz ve eşkina avındayım. Meram Büyükçekmece. Levrek ve lüfer merakım olduğu için spin olta alma kararı aldım. Aşağıdaki takımı almayı planlıyorum. Takım için ve Büyükçekmece civarı sahteler için yorumlarınızı bekliyorum.

Okuma cxt-40
Okuma v-system 10-40 atarlı 240cm
Kendo 0.6mm 250 mt ip misina

Almayı düşündüğüm sahteler :

kendo haryu 125f no:13
River2sea Rover 98 G15R
River2sea Rover 98 G12R
Rapala Max Rap 130mm
Daiwa Shoreline Shiner SL145F - Laser Sardine
Merhabalar öncelikle hoş geldiniz, kamışınız sanki biraz kısa kalacak erim konusunda ben 2.70 bir kamış tavsiye ederim birde spin için ip misinayı en az 0.14 mm tavsiye ediyorlar.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hoşgeldiniz

re-cox

Yeni Üye
Adı
Recep
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar öncelikle hoş geldiniz, kamışınız sanki biraz kısa kalacak erim konusunda ben 2.70 bir kamış tavsiye ederim birde spin için ip misinayı en az 0.14 mm tavsiye ediyorlar.
biraz daha araştırma yapmaya devam edeyim o zaman. Teşekkürler yorumunuz için.

Hoş geldin Recep
hoşbulduk. Teşekkürler herkese

Kmrcgl

Yeni Üye
Merhabalar, hoş geldiniz. Spin için seçtiğiniz makina biraz ağır ve büyük kalacaktır. Aynı serinin 25'lik modeli spin için daha uygun. Bereketli avlar.

re-cox

Yeni Üye
Adı
Recep
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin iyi formlar Rastgele
Hoşbulduk. İyi forumlar, güzel avlar.
Merhabalar, hoş geldiniz. Spin için seçtiğiniz makina biraz ağır ve büyük kalacaktır. Aynı serinin 25'lik modeli spin için daha uygun. Bereketli avlar.
Evet ilk başlangıç için yoracağını söylediler, yarın kısmetse takıma karar verip cuma sabah suyuna çıkıcam :)