Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

mersedes S320 dizel (2004-2008) VS BMW 520İ benzin 2014

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Bu sinif araclari almak herkesin hayalidir de kullanirken hic derinlemesine girmeden daha bir farinin kamerasinin aynasinin sileceginin kac para oldugunu bilmek gerekir.

Kisacasi aylik gelirin alt seviyede yaklasik 10000 civari olmasi gerekir. Zira bu arabalar zengini sever. Para harcatmayi sever. Sinir tanimaz. Alirim fluenceye biner gibi binerim diyorsaniz sizi cok uzer benden soylemesi.

Simdilerde moda bu araclari bulundurma suresi 2 yila ciktigindan Azerbeycandan Gurcistandan vs 20000 e almak oldu. Ozellikle Azerbeycan plakasi bizim plakayada benzediginden tutuyor.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Sağlamlık istiyorsanız ben de Volvo derim. Modeli sevemedim demissiniz ama Bmw ve Audi almayacaksaniz kesinlikle Volvo derim.
Yol tutuşu, ses izolasyonu nasıldır bilmiyorum ama çok sağlam ve konforlu olduklarını biliyorum.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jaguarın rakamları 200 bin ve yukarısı ayrıca ikinci elde ha diyince leden çıkartamayacağın bir araç
Dediğim model başlangıç 200 civarı araba yeni yeni duyulmaya başladı şu an çok ikinci el yok ama seneye piyasada yerini alıcak ha diyince leden çıkaranilcrğimiz arça istiyorsanız volvpyada bakmayın volvo s60 s80 güzel araçlardır uğur abinlnde dediği gibi motor izolasyonu çok güzeldir nerdeyse ses duymazsaınız ama 2.el kolay satılmaz

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Ucunda ölüm yok ya; temiz fazla yıpranmamış al bitane baktın işine gelmedi satarsın olur biter.
Üstüne toz konmamış S kasalar var. E kasalar yıpranmış olabiliyor ama S kasalar genelde temiz ve %90 servis araçları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kıymetli Ayhan Kardeşim Nazik cevabın için çok teşekkürler.

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşın da dediği gibi. Bu araçları almak bir yana aldıktan sonra idame ettirebilmek de ayrı bir mesele. Fiyat bir kriterdir ama önceliğiniz güvenlik olsun. Her ne alırsanız kazasız belasız sıkıntısız kullanmanız temennisiyle..

sessizdenizci

Daimi Üye
Mercedes S serisi motor hacminden dolayı hem vergide hem yakıtta üzer.

Audi nin iç dizaynı sanki passat ama kasa, motor, vites kutusu farklı. Audi mono-block gövde ile ilgili videoları bir araştırın. Dizel bir Audi hem konfor olarak hem de dayanıklılık olarak birçok beklentiler ikarşılar. Tabiki S serisi kadar geniş değildir ama gaza basınca 5bin deviri görünce içiniz cızz etmez :)

Sizin kendi tecihiniz ama, mademki aile arabası olsun diyorsunuz, ve balık avına merakınız var. Audi Avanta bir bakın derim. A4 Avant > Audi Turkiye

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Belkide 1 haftalığına kiralayarak ,yakıt olsun ,konfor olsun sizi yeterli bilgi sahibi yapacaktır,1000 /1500 tl aralığında 1 hafta kiralıyabileceğinizi düşünüyorum..200000 liralık bir arabada bu rakam sizi üzmeyecektir..