Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mersin/Tisan Tekne Turu

miller01

Yeni Üye
Arkadaşlar,yazları geldiğim Mersinde hep İzmir ve Ege Bölgesinin diğer yerlerinde ki gibi büyük teknelerle yapılan tekne turlarının olmayışından hep o turlara özenirdim. Facebookda üye olduğum grupta artık düzenli olarak Tisan ve Dana Adası bölgesinde büyük teknelerle balık avı düzenleneceğini öğrendim.Mersin ve çevre illerden katılmak isteyenler olursa tanışmaktan memnuniyet duyarım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biri şu işi saroz'da yapsa diyorum hep. Şöyle paraya doymuş, iş batırmaya çoktan hevesli. ;)

CemalSz

Üye
Adı
Cemal Sz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstanbul'da varmı acaba böyle turlar, keşke olsada katılabilsek.

Adı
Gökhan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tevfik sırrı dan alıp bırkaması vs güzel ama 60 lira biraz pahalı. Amatr balıkçılığı yaygınlaştırıyoruz deyipte 60 lira almak , gelmeyenlerin parası yanar ibaresi kullanmak biraz soğuk olmuş

miller01

Yeni Üye
Tevfik sırrı dan alıp bırkaması vs güzel ama 60 lira biraz pahalı. Amatr balıkçılığı yaygınlaştırıyoruz deyipte 60 lira almak , gelmeyenlerin parası yanar ibaresi kullanmak biraz soğuk olmuş
Hocam her zaman gidilecek bir yer değil,ben arabayla gitmeyi düşündüm ama sırf 50 liradan fazla yakıt tutuyor,bir de tekne kirasını düşünürsek bence pahalı değil.Ege,İzmir taraflarında daha pahalı yapıyorlar sanırım bu tarz turları.Mersin içinden limandan çıksanız 150 lira civarı 3 kişi desek yine çok ucuz değil...

Guardian

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
O Rh Pozitif
vakti zamanı uyarsa bende katılmak isterim deneyim olur

miller01

Yeni Üye
vakti zamanı uyarsa bende katılmak isterim deneyim olur
Adil hocam benim Niğdeye geçmem gerekti sanırım katılamayacağım,ama grupta gördüğüm kadarıyla 4 kişilik yer kaldığından bahsediyorlar.Ben de bir sonra ki tura mutlaka katılmak istiyorum Allahtan bir mani çıkmazsa.Büyük teknede,derin suda av yapmak çok farklı...

Guardian

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adil hocam benim Niğdeye geçmem gerekti sanırım katılamayacağım,ama grupta gördüğüm kadarıyla 4 kişilik yer kaldığından bahsediyorlar.Ben de bir sonra ki tura mutlaka katılmak istiyorum Allahtan bir mani çıkmazsa.Büyük teknede,derin suda av yapmak çok farklı...
hayırlısı olsun

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dana adası tarafında benimde dikkatimi çekiyor 1 senedir yapıyorlar. Önce zodyak botlarla başladılar şimdi büyük tekne ile çıkıyorlar. Bu arada toplu çıkmak yerine bireysel 4,5 kişi ayarlayıp çıkma her zaman daha iyidir . Sarozda da ayarlanıyor ortalama 400 tl tekne kiralama ücreti . Büyük teknelerde malesef sıkıntı çok oluyor . Biraz netten araştırma yapılırsa denize kıyısı olan her ilde tekne ayarlanır. Mersinde Erdemli limandanda 150 tlye falan çıkıyor tekneler. Fakat Dana adası tarafında güzel meralar var . Taşucu tarafında falan tekne daha iyi birde mersin merkezde blokların orda tekne ile açılmak baya verimli olur diye düşünüyorum.