Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mersinde Kisu yakalamak :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
キス 魚

Bu da Japoncası senin balığın. Bulduğun bilgi doğru tebrikler.

İnanmazsan karakterleri kopyala bak ne çıkacak karşına.
Ama Japonlar lokum demiyor.:p

Bize geldiği delik Süveyş kanalı

Yaşadığı yerler haritada

Valla abi İlk defa bizim sulara adam gibi balık geldi :D Mersinde kıyılar zibil gibi kisu kaynıyor ama tadı gerçekten çok lezzetli bizimkilerde yediğinde keşke bolca tutsaydın demişlerdi :) Birde ben salak gibi ilk tuttuğumda türünün ufak olduğunu farketmeyip 15 20 tanesini saldım şimdi bin pişmanım :D Ne dersin Bülent abi Mersine Kisu avına gidelim mi :D

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
maşallah lokum gibi av olmuş abi :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla Furkan Kisu değilde Daiwa tournement 45 QD fena aklımı çeliyor :D Kisu aldığımıda alınca anlamsız bir şekilde fena kanıma girdi :D Japonyadan 2300 tlye vergiler dahil geliyo acaba diyorum :D
ne tasarım, ne biçim görüntü var :cool:

Daiwa tournement 45 QD yılan gibi :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
ne tasarım, ne biçim görüntü var :cool:

Daiwa tournement 45 QD yılan gibi :D
Abi hiç sorma valla rüyalarıma giriyor :D Türkiyede saçma sapan fiyatlara satmasalar alacamda şu gümrük olayı biraz kıllandırıyor yeride uzak ondan cesaret edemiyorum :) Misina sarmadan sırf döndürmek için bile alınır :D

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Abi hiç sorma valla rüyalarıma giriyor :D Türkiyede saçma sapan fiyatlara satmasalar alacamda şu gümrük olayı biraz kıllandırıyor yeride uzak ondan cesaret edemiyorum :) Misina sarmadan sırf döndürmek için bile alınır :D
Nasıl yani :eek::eek::eek: Eywahhhhh, durumlar çok fena, seninki bizdeki gibi de değil balık hastalığını da geçmiş, malzeme hastalığına dönmüş iyice :)

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
daiwa inin dizaynirleri islerini cok seven cok yetenekli insanlar galiba özellikle son yillarin dizaynlari süper

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
almanyada 778 euro da acaba gümrük muhafiyeti yokmu biz gümrük birlindeyiz diye biliyorum