murat48
Aktif Üye
Selamlar,
Daha önce de bu konu açılmış olarak gördüm.
Ben tekrar bu konuyu açmak istiyorum. Ama biraz farklı olarak.
Mümkünse burada biraz da admine iş düşüyor gibi.
Mesleklerimiz ana bir başlık altında toplansa. Yani bir konu gibi değil de başlık.
Bir tablo gibi hazırlansa.
Örnek
marangoz : mehmet uslu
demirci : hasan kaya
elektronik : ...
mobilyacı : murat aydın
vs vs.
sektör sektör ayrılacak şekilde yapsak, ihtiyaç duyduğumuz ürünleri kim satıyor veya o sektörde çalışıyorsa bilgi paylaşımı, fiyat edinmek, kalite, o ürünün artı ve eksileri gibi pek çok konu paylaşılabilir.
Bunları paylaşırken bence markalarda yazılsın. Reklam olur demeyip yazalım ki birbirimize ürünlerin tanıtımı olsun diye düşünüyorum.
Hatta foruma yeni katılacak üyelerinde üyelik başvurularında bu bilgi sorulsa ve o da eklense gibi.
Farklı fikirleriniz varsa sizlerde ekleyiniz lütfen.
Malum ekonominin durgun günlerinde böyle bir fikir geldi aklıma.
Ne dersiniz ?
Daha önce de bu konu açılmış olarak gördüm.
Ben tekrar bu konuyu açmak istiyorum. Ama biraz farklı olarak.
Mümkünse burada biraz da admine iş düşüyor gibi.
Mesleklerimiz ana bir başlık altında toplansa. Yani bir konu gibi değil de başlık.
Bir tablo gibi hazırlansa.
Örnek
marangoz : mehmet uslu
demirci : hasan kaya
elektronik : ...
mobilyacı : murat aydın
vs vs.
sektör sektör ayrılacak şekilde yapsak, ihtiyaç duyduğumuz ürünleri kim satıyor veya o sektörde çalışıyorsa bilgi paylaşımı, fiyat edinmek, kalite, o ürünün artı ve eksileri gibi pek çok konu paylaşılabilir.
Bunları paylaşırken bence markalarda yazılsın. Reklam olur demeyip yazalım ki birbirimize ürünlerin tanıtımı olsun diye düşünüyorum.
Hatta foruma yeni katılacak üyelerinde üyelik başvurularında bu bilgi sorulsa ve o da eklense gibi.
Farklı fikirleriniz varsa sizlerde ekleyiniz lütfen.
Malum ekonominin durgun günlerinde böyle bir fikir geldi aklıma.
Ne dersiniz ?