trakonya79
Daimi Üye
- Adı
- Özkan Yazıcı
resimler cok guzel bazı mezgitlerde oldukca iyi görünüyor güzel gün gecirmişsiniz paylaşım için tesekkurler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen Oktay, artık oltamızda vuruş olmasını özledik. MEzgitler imdadımıza yetişti.tebrikler Hamdi. gecen sene heryer mezgit diye isyan ettiğimiz aklıma geldibu sene durum içler acısı.
Aynı menüyü hazırladım evde
Teşekkürler.Tebrikler, çok güzel bir gün ve av olmuş, en kötü gününüz böyle olsun.
Senin levreklerin yanında bir şey değil ama idare ediyoruz işteOh maşallah..Mezgitlerde tam olmuş.Harika bir av olmuş Hamdi,şansınız daim olsun![]()
Akın, o bahsettiğin yerde yine lüferi alıyorlar. Ama sezonunda. Allahtan sadece yerel balıkçıları biliyor orayı, yoksa orayıda kuruturlar.Fazla uzağa gitmemişsin Hamdi Abi. İstanbulda otururken o civarda Lüfere uzun olta yapardık. Şimdi hiç haber gelmiyor o taraflardan. Havalar güzel olunca adaların oraları bir yoklamak lazım. Keyfiniz hep böyle olsun.
Eşkina olayı tamam, dün aldıkTebrikler Hamdi Abi mezgitler şahaneAbi eşkinaya Avcılar'a gelsenize şöyle minyatür organizasyon tadında
![]()
İnanın balıksızlıktan artık rüyamızda balık tutuyorduk, iki gündür mezgit ve eşkina avı yaptık. Sonuçlar güzel. Bu akşamda neden olmasınbu kadar yoğunlukda ne zaman fırsat buldunuzda balığa çıktınız...gerçekden kutlamak lazım...
sanırım tüm yorgunluklar gitmişdir...güzel avlarınızın devamını dilerim..
Evet aldık eşkinaoo mezgitlerde bayağı iyiymiş eşkina alabildiniz mi bari?
Teşekkür ederim.resimler cok guzel bazı mezgitlerde oldukca iyi görünüyor güzel gün gecirmişsiniz paylaşım için tesekkurler![]()
Teşekkürler İrfan abi çok sağol..bende özledim inan sizleri..iş ve balık avından zaman kalmıyor ama balık bu ara bildiğin gibi havyar dönemi.eşkina çok az,mırmır için eylül ayını bekliyoruz..ispari ve karagöz var 3,5 alıyoruz.bu ara sardalya çok ve açıkta yunus var.bu sabah gittiğimiz karagöz avında,sahilden 30 metre fazla değil abi oltanın ucuna doğru bakarken deniz altııı çıkıyor zannettimmmm ama bir de bakarımmm Dev gibi yunus balığı,aradan 3,4 dakika sonra peşinden,5,6 tane daha açıktan gidiyorlar beni biraz heycanlandırdı o kadar yakından görülmeye değerdi balık yoktu tabi malum ama olsun.kısmet saygılar İrfan abi,Bursaya selam.Şampiyon AnadoluEvren merhaba,
Nerelerdesin yahu özletin kendini mırmırlardan haber yokmu senin işaretini bekliyorum ona göre sevgiyle kal selamlar.![]()