Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mezgit Balık Avı 10 Haziran 2010

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
resimler cok guzel bazı mezgitlerde oldukca iyi görünüyor güzel gün gecirmişsiniz paylaşım için tesekkurler :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
tebrikler Hamdi. gecen sene heryer mezgit diye isyan ettiğimiz aklıma geldi :) bu sene durum içler acısı.
Aynen Oktay, artık oltamızda vuruş olmasını özledik. MEzgitler imdadımıza yetişti. :)
Tebrikler güzel bir gün olmuş, mezgitler'de irice maşallah bak şimdi canım çekti ne güzel olur onlar yapmasını bilene lop et benimde hanım ve çocuklar çok sever mezgit,i sırf onlar için tutar ve hazırlarım.:)

Buda benden olsun.:)

Aynı menüyü hazırladım evde :) Gülay
2ın en sevdiği balıktır. Onun için ara ara mezgit avına özel çıkıyorum :)
Tebrikler, çok güzel bir gün ve av olmuş, en kötü gününüz böyle olsun.
Teşekkürler.
Oh maşallah..Mezgitlerde tam olmuş.Harika bir av olmuş Hamdi,şansınız daim olsun:)
Senin levreklerin yanında bir şey değil ama idare ediyoruz işte :p
Fazla uzağa gitmemişsin Hamdi Abi. İstanbulda otururken o civarda Lüfere uzun olta yapardık. Şimdi hiç haber gelmiyor o taraflardan. Havalar güzel olunca adaların oraları bir yoklamak lazım. Keyfiniz hep böyle olsun.
Akın, o bahsettiğin yerde yine lüferi alıyorlar. Ama sezonunda. Allahtan sadece yerel balıkçıları biliyor orayı, yoksa orayıda kuruturlar.

Ada civarına bir Jig turu düşünüyorum, gelirsen denemeye çıkarız :)
Tebrikler Hamdi Abi mezgitler şahane :) Abi eşkinaya Avcılar'a gelsenize şöyle minyatür organizasyon tadında :)
Eşkina olayı tamam, dün aldık :)

Ama sizler için orayada bir gün geliriz :)
bu kadar yoğunlukda ne zaman fırsat buldunuzda balığa çıktınız...gerçekden kutlamak lazım...
sanırım tüm yorgunluklar gitmişdir...güzel avlarınızın devamını dilerim..
İnanın balıksızlıktan artık rüyamızda balık tutuyorduk, iki gündür mezgit ve eşkina avı yaptık. Sonuçlar güzel. Bu akşamda neden olmasın :p

oo mezgitlerde bayağı iyiymiş eşkina alabildiniz mi bari?
Evet aldık eşkina :) Raporu sonra ;)
resimler cok guzel bazı mezgitlerde oldukca iyi görünüyor güzel gün gecirmişsiniz paylaşım için tesekkurler :)
Teşekkür ederim. :)

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abicim ellerine sağlık güzel bir av olmuş;
---AMA---
denizde avlanmak kolay bide sizi iç sahalarda tatlı sularda görelim hamdi abicim

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Hamdi abi tebrikler.galate unu ile harika olur mezgitler :))) bizim buralar sakin.karagöz tek,tuk eşkinalar küçük.çokça yunus varrr.bekliyoruz yine mendirekte,yine denizde kısmetimizi rastgele....

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Evren merhaba,

Nerelerdesin yahu özletin kendini mırmırlardan haber yokmu senin işaretini bekliyorum ona göre sevgiyle kal selamlar.:)
Teşekkürler İrfan abi çok sağol..bende özledim inan sizleri..iş ve balık avından zaman kalmıyor ama balık bu ara bildiğin gibi havyar dönemi.eşkina çok az,mırmır için eylül ayını bekliyoruz..ispari ve karagöz var 3,5 alıyoruz.bu ara sardalya çok ve açıkta yunus var.bu sabah gittiğimiz karagöz avında,sahilden 30 metre fazla değil abi oltanın ucuna doğru bakarken deniz altııı çıkıyor zannettimmmm ama bir de bakarımmm Dev gibi yunus balığı,aradan 3,4 dakika sonra peşinden,5,6 tane daha açıktan gidiyorlar beni biraz heycanlandırdı o kadar yakından görülmeye değerdi balık yoktu tabi malum ama olsun.kısmet saygılar İrfan abi,Bursaya selam.Şampiyon Anadolu :)) Bursaya yakışır :)))

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Hamdi Bey,ekibi kutluyorum.
Eşkina'ya deneme yapmaktan ve tutamamaktan gözüm istavritlere kaymaya başladı.:rolleyes:Serde levrekçilik var ya:D istavrite dönmek zor geliyor.:p
Dönüş yakın galiba:D
Rast gelsin.

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
tebrikler afiyet olsun