Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mığrı değil mi o(çöp şiş video)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O kadar baharat balığın tadının önüne geçer. Ben yokum:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Buradan şunu öğreniyoruz..

1) Balıklar oltaları patlatınca iğnelerden kurtulabiliyorlar.
Her ne kadar kurtulabiliyorlarsa da biz de onlara ilave bir şans daha verelim ve gelvanizli ve diğer paslanmayan iğnelerden kullanmayalım ki daha çabuk kurtulsunlar.

2) Mığrı yakalayınca küfür etmek yerine zahmete katlanıp bu pişirme yöntemi denenebilir.. :)

3) Mığrı yakalamak isterseniz gece yarısından sonra dip oltası atın. Hedef balığınız ne olursa olsun oltanıza mığrı vurma ihtimali oldukça yüksek. Tabii ki Ege'de..

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Mığrı 2 defa alıkoydum kilo üstü olduğu için. Öncelikle şunu söyleyim derisini soymak şart :D İlk yakaladığımın derisini soymaya üşendim dilimledim kızarttım dersini soymayınca içindeki ufak kılçıklar kızartırken erimedi. Ama kızartması lezzetliydi. 2. sini babama adana gönderdim 2,3 kiloluk bir mığrıydı . Babam tatlı su yılan balığı zannedip direk soslamadan yağlamadan elektrikli ızgarada yapmış çok kötü oldu yağsızmış demişti :) Kızartması gayet lezzetli , ama mangal veya ızgara yapılacaksa soslamak şart :)