Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

mırmır üçleme,sinarit, akyalar

OMERBRK

Üye
Nerede avlanıyorsunuz acaba ? botla derin sulara da gidiyorsunuz anlaşılan, nefesinize sağlık. Güzel videolar.
teşekkürler :) fethiye köyceğiz arasındaki açık sular ve koylar meralarımızdır. mevsime ve havaya göre bir mera seçip o gün o bölgeye bakarız. muğla çevresinde derin sular daha verimli olur.

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Tebrikler video çok güzel, insan ben de mi girsem şu zıpkın işine diyor ;)

emre2626

Üye
ben sevmiyorum zıpkın olayını tercih tabi eskiden daha ketum bakıyordum ama ılımlı yaklaşıyorum artık fakat yinede balığı taşın içine ( balığın yuvası evinde) ve birde fener ile bakarak vurmak bana pek adilane gelmiyor.

OMERBRK

Üye
ben sevmiyorum zıpkın olayını tercih tabi eskiden daha ketum bakıyordum ama ılımlı yaklaşıyorum artık fakat yinede balığı taşın içine ( balığın yuvası evinde) ve birde fener ile bakarak vurmak bana pek adilane gelmiyor.
erkeklerin dna sına işlemiştir avcılık. herhangi bir avlanma ortamı yakalayanlar bu cevheri ortaya çıkarıyor. hislerimiz aynı yaşadığımız heyecanda.. ilerde ben bir oltacı siz de bir dalgıç olabilirsiniz. çünkü asıl amacımız avlama dürtüsü :) herkese rast gelsin.