Misafir Levreği

ErdalYildiz

Daimi Üye
Tepki
2,983
Ödül
113
Bizim kapımız gönül kapısı balıkçılıkta.

Bu hobi sayesinde güzel ülkemin her yerinden arkadaşlarımız oldu.
Forum dan da birçok arkadaşımın Trabzon a geldi Levrekler tuttuk beraberce.

Tarsus tan Emre Çelik Hocam akraba ziyaretine gelmiş 1 haftalığına. Daha önce epeyce Messenger dan konuşmuştuk. Akşam 22.30 gibi aldım onu. Doğru kayalık bölgeye gittik. Tatlı suda av yapsa da deniz tecrübesi hiç yok.

Çaylar döküldü , Levrek hakkında epeyce konuştuk. Atıp çekiyoruz birşey yok.

Farklı bir yere gidelim dedim. İkinci bölge 30-40 cm dalga alıyor. Su bulanık. Balık için herşey tamam dedim. 15-20 dk attık hiçbir şey yok. Tam ümitler tükenirken ince bir kalama.

Kıyıya getirdim kepçe daha önce kırılmıştı ince Bir tamir gördü. Balığı Kepçeledim. Balık 1 kg civarında. Kaldırırken kepçe kırıldı suya gitti. Zorda olsa balığı ve kepçeyi Sudan çıkardık.

Misafir bereketi ile gelirmiş.

Emre hocam da bir balık tutsa iyi tecrübe olurdu onun için, kısmet bir daha ki sefere İnşallah.

Gönül isterdi ki balığı pişirip misafir e ikram edelim, şartlar uygun olmadığı için bizde misafirimize hediye ettik.

Balık bir şekilde tutulur, önemli olan güzel arkadaşlıklar kurabilmektir.

Sağlıcakla.

Kamış Shimano Lunamis 90 M
Makine Daiwa Caldia lt 2500

Sahte Strike pro eg 063 kırmızı kafa
Termos Stanley
Çay A101 demlik poşet
0d9a5a982fd854c907b046df71e612cb.jpg
26133407ca77be35bdbcbd56e62c7cda.jpg
e9587306d6fb4d97350eb97eefebdd57.jpg

Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

👍 👍 👍 👍

Muhabbetleriniz , dostluklarınız , avlarınızda azalmadan artarak devam etsin inşallah
( Bu arada belirteyim, tavsiye edeyim carefour un bergamotlu çayı daha güzel 😉 )
Rastgelsin

👍 👍 👍 👍

Muhabbetleriniz , dostluklarınız , avlarınızda azalmadan artarak devam etsin inşallah
( Bu arada belirteyim, tavsiye edeyim carefour un bergamotlu çayı daha güzel 😉 )
Rastgelsin
Çok teşekkürler, çay önerisi için ayrıca teşekkürler

Bizim kapımız gönül kapısı balıkçılıkta.

Bu hobi sayesinde güzel ülkemin her yerinden arkadaşlarımız oldu.
Forum dan da birçok arkadaşımın Trabzon a geldi Levrekler tuttuk beraberce.

Tarsus tan Emre Çelik Hocam akraba ziyaretine gelmiş 1 haftalığına. Daha önce epeyce Messenger dan konuşmuştuk. Akşam 22.30 gibi aldım onu. Doğru kayalık bölgeye gittik. Tatlı suda av yapsa da deniz tecrübesi hiç yok.

Çaylar döküldü , Levrek hakkında epeyce konuştuk. Atıp çekiyoruz birşey yok.

Farklı bir yere gidelim dedim. İkinci bölge 30-40 cm dalga alıyor. Su bulanık. Balık için herşey tamam dedim. 15-20 dk attık hiçbir şey yok. Tam ümitler tükenirken ince bir kalama.

Kıyıya getirdim kepçe daha önce kırılmıştı ince Bir tamir gördü. Balığı Kepçeledim. Balık 1 kg civarında. Kaldırırken kepçe kırıldı suya gitti. Zorda olsa balığı ve kepçeyi Sudan çıkardık.

Misafir bereketi ile gelirmiş.

Emre hocam da bir balık tutsa iyi tecrübe olurdu onun için, kısmet bir daha ki sefere İnşallah.

Gönül isterdi ki balığı pişirip misafir e ikram edelim, şartlar uygun olmadığı için bizde misafirimize hediye ettik.

Balık bir şekilde tutulur, önemli olan güzel arkadaşlıklar kurabilmektir.

Sağlıcakla.

Kamış Shimano Lunamis 90 M
Makine Daiwa Caldia lt 2500

Sahte Strike pro eg 063 kırmızı kafa
Termos Stanley
Çay A101 demlik poşet
0d9a5a982fd854c907b046df71e612cb.jpg
26133407ca77be35bdbcbd56e62c7cda.jpg
e9587306d6fb4d97350eb97eefebdd57.jpg

Daha nice güzel avlar diliyorum...

Erdal paylaşmak tan daha güzeli varmı? Misafir söz konusu olduğunda insan kendisinden çok onun tutmasını ve heyecan yaşamasını istiyor. Benim misafirim olduğunda içimden inşallah ona gelir diya dua etmekten ve şurayıda dene hadi birde şu taşı yokla demekten kendimi alamıyorum. Allah gönlüne göre versin kardeşim. Tebrikler.

Back