ErdalYildiz
Daimi Üye
Bizim kapımız gönül kapısı balıkçılıkta.
Bu hobi sayesinde güzel ülkemin her yerinden arkadaşlarımız oldu.
Forum dan da birçok arkadaşımın Trabzon a geldi Levrekler tuttuk beraberce.
Tarsus tan Emre Çelik Hocam akraba ziyaretine gelmiş 1 haftalığına. Daha önce epeyce Messenger dan konuşmuştuk. Akşam 22.30 gibi aldım onu. Doğru kayalık bölgeye gittik. Tatlı suda av yapsa da deniz tecrübesi hiç yok.
Çaylar döküldü , Levrek hakkında epeyce konuştuk. Atıp çekiyoruz birşey yok.
Farklı bir yere gidelim dedim. İkinci bölge 30-40 cm dalga alıyor. Su bulanık. Balık için herşey tamam dedim. 15-20 dk attık hiçbir şey yok. Tam ümitler tükenirken ince bir kalama.
Kıyıya getirdim kepçe daha önce kırılmıştı ince Bir tamir gördü. Balığı Kepçeledim. Balık 1 kg civarında. Kaldırırken kepçe kırıldı suya gitti. Zorda olsa balığı ve kepçeyi Sudan çıkardık.
Misafir bereketi ile gelirmiş.
Emre hocam da bir balık tutsa iyi tecrübe olurdu onun için, kısmet bir daha ki sefere İnşallah.
Gönül isterdi ki balığı pişirip misafir e ikram edelim, şartlar uygun olmadığı için bizde misafirimize hediye ettik.
Balık bir şekilde tutulur, önemli olan güzel arkadaşlıklar kurabilmektir.
Sağlıcakla.
Kamış Shimano Lunamis 90 M
Makine Daiwa Caldia lt 2500
Sahte Strike pro eg 063 kırmızı kafa
Termos Stanley
Çay A101 demlik poşet
Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hobi sayesinde güzel ülkemin her yerinden arkadaşlarımız oldu.
Forum dan da birçok arkadaşımın Trabzon a geldi Levrekler tuttuk beraberce.
Tarsus tan Emre Çelik Hocam akraba ziyaretine gelmiş 1 haftalığına. Daha önce epeyce Messenger dan konuşmuştuk. Akşam 22.30 gibi aldım onu. Doğru kayalık bölgeye gittik. Tatlı suda av yapsa da deniz tecrübesi hiç yok.
Çaylar döküldü , Levrek hakkında epeyce konuştuk. Atıp çekiyoruz birşey yok.
Farklı bir yere gidelim dedim. İkinci bölge 30-40 cm dalga alıyor. Su bulanık. Balık için herşey tamam dedim. 15-20 dk attık hiçbir şey yok. Tam ümitler tükenirken ince bir kalama.
Kıyıya getirdim kepçe daha önce kırılmıştı ince Bir tamir gördü. Balığı Kepçeledim. Balık 1 kg civarında. Kaldırırken kepçe kırıldı suya gitti. Zorda olsa balığı ve kepçeyi Sudan çıkardık.
Misafir bereketi ile gelirmiş.
Emre hocam da bir balık tutsa iyi tecrübe olurdu onun için, kısmet bir daha ki sefere İnşallah.
Gönül isterdi ki balığı pişirip misafir e ikram edelim, şartlar uygun olmadığı için bizde misafirimize hediye ettik.
Balık bir şekilde tutulur, önemli olan güzel arkadaşlıklar kurabilmektir.
Sağlıcakla.
Kamış Shimano Lunamis 90 M
Makine Daiwa Caldia lt 2500
Sahte Strike pro eg 063 kırmızı kafa
Termos Stanley
Çay A101 demlik poşet

Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi