Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misina önerisi

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Ben açtım konuyu ama fikir veren çok az kişi var makine için. ya bir ya iki. Deneme yanılma yoluna gidiyoruz aksi halde. iyi çıkarsa devam çıkmazsa yenisi. Olan durum bu.
Merhabalar İsmail :) Konunu biliyorum ve yazmadım. Çünkü seçenekleri 2'ye indirmişsin ve her 2 makine hakkında da fikrim yok. Forumdan Sahil33 nickli Cemal arkadaşımız bildiğim kadarıyla Rtx kullanmış ve satmıştı: https://www.baliksevdam.com/forum/satilik-olta-makineleri-kamislar-ve-sahteler-13550.html . Ondan daha sağlıklı fikir alabilirsin diye düşünüyorum. Kendisi de tecrübeli spincilerdendir. Özelden yazarsan, gördüğünde yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ben olsaydım spin söz konusu ise kamış markamı Okuma, makine markamı Shimano ya da Daiwa seçerdim. Kullanıcısı olup memnun olduğum üzere spin takım kurmak isteyen arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla Exage 4000 FD öneriyorum. Helios ya da Rtx'de ısrarcı değilsen ve imkanın varsa Exage'ı bir eline al derim ;) Allah senin de gönlüne göre versin kardeşim...

baphomet

Yeni Üye
Shimano Hyperloop 6000 FB - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri
Kendo Dyneema 0,185 250M 15lb Green - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

Yine de babanı kandırabilirsen bunu almaya çalış: SHIMANO NEXAVE 6000 FC - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri . 150 TL'ye rahat alırsın. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsın kardeşim ;)
Allah her zaman gönlüne göre versin...
İlk başta hyperloop'la başlayayımda daha sonra tatmin olmazsam o makineyi alırım. Çok teşekkür ederim önerileriniz için :)

a-fisherman

Aktif Üye
Merhabalar İsmail :) Konunu biliyorum ve yazmadım. Çünkü seçenekleri 2'ye indirmişsin ve her 2 makine hakkında da fikrim yok. Forumdan Sahil33 nickli Cemal arkadaşımız bildiğim kadarıyla Rtx kullanmış ve satmıştı: https://www.baliksevdam.com/forum/satilik-olta-makineleri-kamislar-ve-sahteler-13550.html . Ondan daha sağlıklı fikir alabilirsin diye düşünüyorum. Kendisi de tecrübeli spincilerdendir. Özelden yazarsan, gördüğünde yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ben olsaydım spin söz konusu ise kamış markamı Okuma, makine markamı Shimano ya da Daiwa seçerdim. Kullanıcısı olup memnun olduğum üzere spin takım kurmak isteyen arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla Exage 4000 FD öneriyorum. Helios ya da Rtx'de ısrarcı değilsen ve imkanın varsa Exage'ı bir eline al derim ;) Allah senin de gönlüne göre versin kardeşim...
Teşekkür ederim . Zaten bu işte yeni olduğumuz için yeterli bilgiye sahip değilim.Kararsızlığım bundan. Hedefim sadece at çek levrek için ve sahte kullanmak. Fazlası değil. Kamış olarak Okuma V system düşünüyorum zaten. Bulunduğum yerde yok mecburen istanbuldan getirtcez sanırım. Ama makinede çok kararsızım. Yeni başlayan biri olarak beni üzmeyecek bakım vs. Dediğim gibi eğer bu işi eğitim hayatı gibi düşünürsek ben daha ana okuluna yeni başladım.

Shimano makine düşünüyordum aslında. Ama forumdan biraz araştırınca ; yedek parça, garanti vs konuları beni biraz tedirgin etti. Diyelim ki makinede arıza oldu nasıl ve nerede tamir ettircez, garantisi var mı gibi konular tedirginliğim. O yüzden Okuma makinesi almak istedim . Dediğim gibi daha yolun başındayım. Tekrar teşekkürler. iyi forumlar.