Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misina Önerisi

Umut16

Yeni Üye
Adı
Umut
Arkadaşlar ben spin işine yeni başlıyorum 7 35 atarlı okuma g force kamışım var okuma aria 30 makina var bana önerebilceğiniz misina veya ip nedir lider misina kullanmak gereklimdir tatlı su levreği ve turna avlayıcağım

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yine spin için okumanın levrek için ürettiği misina var çok güzel tavsiye ederm...

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sufix Pro8 0,18

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Elimde shimano kairiki 0.15 ip misina var.Madem yeni başladınız.Size 105 tL ye vereyim

nzmshn

Üye
Adı
Nazım ŞAHİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hemen yazayım dedim arkadaşım. Aynı kamışla başlamıştım bu hobiye. Ben sorunun kamıştan olduğunu çözene kadar 2 kendo limon sahte bir kaç tane de jig bıraktım. Bu kamışın sorunu halkalarındaki kalitesizlik yüzünden 0,30 FC misinayı her 5-8 (10 değil yani) atıştan sonra öldürmesidir. Belli bir süre lider değiştirerek kullandım. Uçtaki ilk halkayı sözde daha kaliteli bir halkayla ustasına değiştirttim yine de olmadı 10-15 atıma çıkarabildi sadece lider misina ömrünü. Kalın lider bağlarım diye düşünebilirsin çözüm değil çünkü halkaya sürtünen yüzey kalın takmakla daha da artmış oluyor. Tavsiyem odur ki lidersiz kullanmalısın braid ipe zarar veremiyor yahut her 5 atıştan sonra lidere göz gezdirmen gerekir. Kopacakmı ki diye düşünerek atılmıyor olta inan. Selamlar.