Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misina Tavsiye Acil

qrkn1204

Üye
Adı
GÜRKAN ATLI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi forumlar arkadaşlar Surf kamış ile kıyıdan cupra avı yapıyorum misina tavsiyesine ihtiyacım var suanda kullandıgım ip misina seaknight mı ney aliexpress ürünü önüne lider koyup kullanmaya devam mı edeyım sonra normal fc misina mı kullanmalıyım nedenlerini de yazarsanız sevinirim .

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Meran taşlık ise monofilament misina daya iyidir. İster ip kullan ister misina bir kulaç kadar FC misina yemlide iyidir. Haddizatında yemlide köstek ve bedenide FC den yaparsan daha iyidir.

qrkn1204

Üye
Adı
GÜRKAN ATLI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Meran taşlık ise monofilament misina daya iyidir. İster ip kullan ister misina bir kulaç kadar FC misina yemlide iyidir. Haddizatında yemlide köstek ve bedenide FC den yaparsan daha iyidir.
O zaman ip misina önüne lider 5 metre köstek ve beden de FC misinadan yapacağım daha iyi olur o zaman ?

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Taşlara sürtünme olursa ip daha cabuk kopar.Misin taşlara ilişkenlere daha çok dayanır.

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bence makineye sarılan misinadan çok takımdaki misina (Beden, köstek) önemli.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar benim de fc misina tavsiyesine ihtiyacım var.oskar fc kaplama aldım 0.30 mm ama hiç hoşuma gitmedi çok çabuk gam yapıyor.daha önce nippon angel kullandım o iyiydi ama başka misinada denemek istiyorum.kullanıp memnun kaldığınız gam yapmayan fc misina önerirseniz sevinirim.

qrkn1204

Üye
Adı
GÜRKAN ATLI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkürler bilgilendirme için arkadaşlar

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu