MehmetÇağan
Daimi Üye
böyle bir takıma ip yakışır zaten boş verin misinayı ip geçin rahat edin 🙂major craft solpara 274 10-30 ile shimano sedona 3000 fe
böyle bir takıma ip yakışır zaten boş verin misinayı ip geçin rahat edin 🙂major craft solpara 274 10-30 ile shimano sedona 3000 fe
bana kalırsa imal tarihi baya geçmişe dayaniyor akşmuzeri bayiide test edicez buraya yazarim sonuclari.Belki misina aldıgınız bayide güneşe maruz kalmıştır
evet zaten dayanamayıp power pro 0.13 aldım 🙂böyle bir takıma ip yakışır zaten boş verin misinayı ip geçin rahat edin 🙂
En güzelini yapmışsınız.Avdan sonra temiz suyla yıkayıp heleki bir kaç avdan sonrada johnson bebek yağı ile ipi hafifçe yağlayarak kaldırırsanız,hem yıpranma hemde renk atma sorununu uzun süre yaşamazsınız.evet zaten dayanamayıp power pro 0.13 aldım 🙂
Anlaşildı harfiyen uygularım🙂En güzelini yapmışsınız.Avdan sonra temiz suyla yıkayıp heleki bir kaç avdan sonrada johnson bebek yağı ile ipi hafifçe yağlayarak kaldırırsanız,hem yıpranma hemde renk atma sorununu uzun süre yaşamazsınız.
Sizin pelican dozer 0.24 mono misinayı mı test ettinizevet bugun testi yaoptirdik alete misinayi bagladik misina 5.2 kiloda patladı ve problem olmadiğını soylediler zira suyun icersinde normal ceker degerinin saglancagini soylediler tesekkur edip hayirli isler dedjm ve ciktim dukkandan 3 kilo civarinsa kopmus olsa dgisim de yapacaklardi yine de ip misinaya gecmem icin sebeb olmus oldu olay
evet geri goturdugum misinayi bagladik aleteSizin pelican dozer 0.24 mono misinayı mı test ettiniz