Misinanın Gerçek Çeker Değeri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taskin90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. Misinanın dayanıklılığı bir kaç şeye bağlı olarak değişir.
Eğerki dediğiniz gibi 2,5 kg lık şişeyi kaldırırken kopuyorsa muhtemelen misinanın imal tarihi eskidir veya saklama şartlarından dolayı (sıcaklık,nem,rutubet vs) dayanıklılığı azalmıştır. Ben flouracarbon Portfish marka misina kullanıyorum. 0,24 lük misinanun üzerinde 9,8kg çeker yazıyor, ben 10 kg lık şu şişesini kaldırıyorum.herhangi bi kopma patlama söz konusu olmuyor. Misina alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey üretim tahihi ve saklama koşulları olmalı bence.

evet bugun testi yaoptirdik alete misinayi bagladik misina 5.2 kiloda patladı ve problem olmadiğını soylediler zira suyun icersinde normal ceker degerinin saglancagini soylediler tesekkur edip hayirli isler dedjm ve ciktim dukkandan 3 kilo civarinsa kopmus olsa dgisim de yapacaklardi yine de ip misinaya gecmem icin sebeb olmus oldu olay

evet bugun testi yaoptirdik alete misinayi bagladik misina 5.2 kiloda patladı ve problem olmadiğını soylediler zira suyun icersinde normal ceker degerinin saglancagini soylediler tesekkur edip hayirli isler dedjm ve ciktim dukkandan 3 kilo civarinsa kopmus olsa dgisim de yapacaklardi yine de ip misinaya gecmem icin sebeb olmus oldu olay
Sizin pelican dozer 0.24 mono misinayı mı test ettiniz

Bence ipi kullanmadan önce kamışınızın yüzüklerinide kontrol edin kılcal catlak falan varmı diye. Benimde başıma geldi iki kıymetli sahtemi ip kopması yüzünden kaybettim. Çatlak olan yüzüğü değiştirince sorun ortadan kalktı.

Back