Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mono misina tavsiyesi

retiikulum

Üye
Merhaba hobidaşlar 3-15 dam yagi kamış ve ax2500 makinem için shogun gold 0.18 misina aldım fakat misina çok çabuk kopuyor. Stroft ve trabucco markalarını çok duydum .Kullananlar misina tavsiye edebilirler mi ? Bu iki marka nasıldır?

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Bu konu ile ilgili birçok konu var site içinde. Bunlardan bir tanesi de benim açtığım bir konu idi ve konu içinde oldukça faydalı bilgiler/tavsiyeler/öneriler var. İncelemenizi öneririm. Linkini aşağıya ekliyorum.

FutaNeko

Yeni Üye
Adı
Eren Aksakal
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Storft un ABS modelinin çok dirençli olduğunu duydum. Şu an ben de misina arayışı içerisindeyim ancak 0.12-0.14 istiyorum ve Storft ABS nin 0.16 sı en incesi bu yüzden tercih etmedim. Kalama ayarını iyi ayarlayıp takmamaya özen gösterirsen kolay kolay koparmazsın o konuda şüphen olmasın, senin için önemli olan esneme payı ve görünürlüğü olsun. Özellikle istavrit gibi balıkların avında olabildiğince görünmez misina kullanmak çok önemli.