Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Moonday tekneleri nasıl bilirsiniz?

t-can

Yeni Üye
Merhaba,

Bu yaz Enma 490 Nordik tecrübe edip sattıktan sonra yine 5-6 metrelik bir fiber tekne arayışına girmiş bulunuyorum.

İlanlardan gördüğüm kadarıyla moonday markası tasarım konusunda biraz ileride.

Özellikle 480SD modeline sahip olan, kullanan, inceleyenlerin yorumunu merak ediyorum.

Teşekkürler....

i.aslan

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Arkadaşımda 6.50 olanı var, kendisi memnun. Ben de tecrübe ettiğim kadarıyla kullanışlı bi tekne. Özellikle ailesiyle beraber vakit geçirmek amacıyla bu modeli seçti. Balık amaçlı kullanılacaksa dediğiniz model daha uygun gibi geldi.

BAŞARAN

Aktif Üye
t-can Hocam;

Öncelikle hayırlısı olsun. Bende Enma 490 Nordic almayı düşünüyorum. Nasıl tavsiye eder misiniz, olumlu veya olumsuz yanları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ENMA 4.90 Benim ilk teknemdi. Tam bir balık teknesidir. Serpinti almaz. Bordosu yüksektir. En ve boy açısından kaslı bir yapısı vardır. 20 HP yamaha ile kullandım. Çok memnundum ve hiç bir sorun yaşamadım. Daha sonra balık dönüşü bütün malzemeyi tekrar eve götürmek zor geldiğinden malzemeyi kilitleyip gideceğim başka bir tekne aldım. Markalı ve bilinen tekne olduğundan bir hafta da satıldı. Moonday teknesine şimdi baktım. İki tekne arasında fark var. Enma 4.90 balık için dizayn edilmiştir. Mütevazi ve fakat çok kullanışlı bir teknedir. Moonday teknesini sadece balık tutmak için kullanacaksanız teknenin direksiyonlu oluşu biraz yer kaybına neden olmuş. Tekne içinde hareketi kısıtlar. Tabii balık için de kullanılır ama bana göre daha çok gezinti, hoşça vakit geçirmek, büyük motorla su kayağı yapmak için uygun gibi geliyor. Dizaynı Anılmarini hatırlatıyor.