Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Motor alacağım, bilgi verebilirmisiniz?

onur012

Yeni Üye
Adı
Onur as
mercury 5hp 2 zamanlı 3.25 fıber teknede kullanacam sızce nasıl olur

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ben 2 zamanlı 5 beygirlik yamahayı 360 cm botta kullandım zayıf kaldı açıkçası çok güvenemedim...daha sonra 15 beygirlik dört zamanlı bir motor aldım çok ii oldu ama bu seferde ehliyet almak zorunda kaldım:) sınava girdim bi sürü eziyet.bence 9.9 en ideal olanı.bu konuda çok daha tecrübeli abilerimiz var yardımcı olacaklardır.

O-M-M-G

Aktif Üye
Adı
Okan GÜLCAN
Şu an bende 3.60 mt boyuma 9.9 mercury 4 zamanlı alıyorum,aslında 15 bg belki daha iyi olurdu ama belge filan gerektirdiği için tercihimi bu yönde yaptım...

anylife

Yeni Üye
Adı
Tayfun ŞEN
mercury 5hp 2 zamanlı 3.25 fıber teknede kullanacam sızce nasıl olur
bak arkadaşım alacağın motor ortalama 2300-2500 tl arası bir motor ben sana orka dan parsun almanı tavsiye ederim 9.9 2 zamanlı bir parsun 2800 tl civarı ben 15 bg kullanıyorum ve çok memnunum denizin şakası olmaz 5 hp biraz düşük gibi parsun mercury gibi çok popüler ve bilindik değil ama bende para verip aldım araştırdım ve güvendim memnun kalmasam tavsiyede de bulunmam gönül rahatlığı ile 5 bg alacağına gidip 9,9 bg al bak keyfine kafana takılan birşeyler olursa sorabilirsin şimdiden hayırlısı olsun