Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

motorum çalındı

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
opo59989 seri nolu mercury 2000 model 25 hp motor çalınmıştır.
liman kayıtsız tekneler internette satılmaya devam ettikçe, vergisini ödeyip tekne motor alan vatandaş hırsızların kucağına oturmaya devam edecektir.bu satışlara dur diyecek bir yetkili aranıyor!!!

burada tekne motor almaya sevdalı çok yazı yazılıyor. her tekne ve motor bu memlekette risk altında.kulakları kilitli motoru almışlar.. bunlara hiçbir kilit dayanmıyor.

ekremy1983

Aktif Üye
Gemiş olsun... inşallah duyarlı birisibu yazıyı görür ve denk gelir... bir an önce geri gelir.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Hakan;
Öncelikle geçmiş olsun, hırsıza kilit dayanmıyor maalesef, teknen nasıl bir bölgede duruyordu bilemiyorum ama hangi gün çalındığı belli ise çevredeki güvenlik kameraları görüntülerinden belki bir şeyler çıkar.Tekrar geçmiş olsun.

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
Sevgili Hakan;
Öncelikle geçmiş olsun, hırsıza kilit dayanmıyor maalesef, teknen nasıl bir bölgede duruyordu bilemiyorum ama hangi gün çalındığı belli ise çevredeki güvenlik kameraları görüntülerinden belki bir şeyler çıkar.Tekrar geçmiş olsun.
sağolasın, jandarma geldi, bilgi alıyorlar bakalım ne olacak?yazlık olduğundan cevrede kamerada yok bakalım ne olacak.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun bu arada ergo sigorta acenteleri teknelere sigorta yapıyormuş

PİNA

Üye
Adı
Atilla tanatar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sayın Hakan Bey; öncelikle geçmiş olsun inşallah izi bulunur ve geri alabilirsiniz, ne yazıkki bu tarz hırsızlıklar insan kaçakçılarının işi ve geçmişte benim de başıma
geldi ve bekçili yerden çalındı. Büyük geçmiş olsun.
Atilla Tanatar.

Xoner

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Güzelyalı'da sahil güvenliğin olduğu limanda bile oluyor böyle şeyler, hırsızın açamayacağı kilit yok maalesef :/ Geçmiş olsun, umarım bir şey çıkar...

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ne yazıkki böyle ben ayvalıkta oturuyorum haftaa 4-5 mülteci teknesi yakalanıyor neler neler.
sahil güvenlik yılda 2 kere satışa çıkarıyor yakaladıklarını ama kimi de seri numarası silinmiş tekne ve motorlardan oluşuyor daha geçen 25 kişilik bir grup yakalandı artık balıkçılar bot komutanları ile kanka cep numaraları var devamlı ihbar.

ne yazıkki bizim burada olay bu bizim burda senede 4-5kere butun teknelerin motorları 1 posta çalınır her sezon mutlaka hepsi bi elden geçer.

yapıcak bişi yok

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Geçmiş olsun hakan, umarım bir ışık çıkar ve motorunu bulursun.

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur.