Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Motosiklet için kamış taşıma çözümü

İsak

Daimi Üye
Adı
İsak Rozanes
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba,

Park yeri bulmak, isparkı zengin etmek ve trafikten bıktığım için önce ehliyet, sonra da bir motosiklet aldım.

Malzemeleri taşımak için arka çanta yeterli de, kamışı taşımak için bir süredir zihni sinir projeler içerisindeyim ama henüz hah tamam bu olur diyebileceğim bir sonuca ulaşamadım.

Aramızda bu tip çözümler geliştirmiş olan varmı?

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
sevgili isak bi ara bende arkadaşın motoruyla gidiyordum evet sorun oluyor ama ben çözümü (biraz ilkel olsada )çok ucuza çözdüm nasıl:Şöyleki motorsiklet scooter olarak söylüyorum yolcu ayaklığının hemen önüne deterjan kutusuna benzer bir kutu buldum ve ikiye keserek biraz arkaya doğru açılı akıllı vida ile bu kısıma vidaladım tabi arkadaşın müsadesi ile:) kamışlar arka selenin hizasına getirip kancalı sele lastiği ile kamışları sabitledim gayette sağlam ve emniyetli bir şekilde merama gidip geldim hemde 5 6 ay gibi bir zaman tabi sen bunu geliştirebilirsin yada daha dekoratif yapabilirsin şimdiden rastgele...

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
İsak abi merhaba,
Bugün iş çıkışında demirciye gideceğim ben :D
bende de scooter var hatta görüşmüştük hisar önünde seninle.
Alüminyumdan t şeklinde bir şeyler planlıyorum. Bakalım artık sonucu paylaşırım seninle

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende mobil oltacılığı yapıyordum :) ben cup modeli kullanıyorum arkaya plastik kasa sabitledim yanlarına da pimaş sabitleyerek 4 adet oltamı yanıma alıp rahatça gezdirebiliyorum çok kolay ve çokta kullanışlı oldu

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ahmet,

Belki tanırsın, Bülent bu aparatı kullanıyor.

Ama buna kamışı kılıfla koymak zor, her defasında kancalı lastikle bağlamak lazım.

Birde çok ağır.
Evet abi Bülent abininkini de biliyorum. ben alüminyum ve tek taraflı düşünüyorum. ayrıca halka yerine bir veya iki tane U şeklinde kılıflı kamışın gireceği genişlikte parça düşünüyorum..tabi her defasında buraya kancalı lastikle bağlamak gerekecek kamışı . ama şuanki duruma göre iyi olur :D zira rezil durumda taşıyorum kamışı :D
Senin durum bana göre daha farklı.. Güzel fikirler gelecektir eminim. ;) sezondan önce mutlaka halledilmesi gereken bir konu :)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet Pimaş süper fikir..

Pimaşın yanına, üstten ortaya kadar bir kanal açıp makine kamışa takılıykende koyabiliriz sanırım.

Pimaşa kanal neyle açılır? Testereylemi?
testere ile de olur ancak benim atölyemde çok kolay oldu kanalı çok açmanıza gerek yok 15cm yeterli altına da sert eva sünger koyarsanız makinanın altı deforme olmaz