Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mpp 120 Ustalardan Öneriler Rica Ediyorum...

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Bir arkadaşım geçen sene MPP 120 kamış almıştı vakit yetersizliği nedeniyle 1 kere av denemesi yapabildi kamışla bende bu kamışım methini baya okudum ziyan oluyor diyerek kamışı arkadaşımdan aldım okuma ceymar 55 makinam ile kombine edeceğim. Benim sizden öğrenmek istediğim İstanbulda ikamet ediyorum bu kamışı İstanbulda kıyıdan ne şekilde değerlendirebilirim hangi gramajlı kaşıklar ve sahteler kullanmalıyım ? Kamışı ayroca 70-80 gr ağırlıklarda beklemeli yemli avlardada kullanmayı düşünüyorum. Açıkcası bilmek istediğin boğazda kıyıdan shore jig yada yüksek ağırlıklı sahtelerle avlanılabilir mi ?

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı (modern sahte ile) avcı balık yakalama kamışları! Her türlü modern balıkçılık tekniğini kapsar – dikey, seyirtme, spin, yumuşak sahteler, yemli ve büyük sahte için Tüm yüksek karbon modül fiber gövdeler mükemmel aksiyon için tek tek geliştirildi, farklı balıkçılık tipleri için. Balıkçılıklar tarafından balıkçılar düşünülerek yapıldı!

yuradaki yazılanları okuduğuma göre olur görünüyor
kullanan varmı arkadaşlardan onu bilmiyorum ama
sizin tafinize uygun görünüyor.....rasgele

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı (modern sahte ile) avcı balık yakalama kamışları! Her türlü modern balıkçılık tekniğini kapsar – dikey, seyirtme, spin, yumuşak sahteler, yemli ve büyük sahte için Tüm yüksek karbon modül fiber gövdeler mükemmel aksiyon için tek tek geliştirildi, farklı balıkçılık tipleri için. Balıkçılıklar tarafından balıkçılar düşünülerek yapıldı!

yuradaki yazılanları okuduğuma göre olur görünüyor
kullanan varmı arkadaşlardan onu bilmiyorum ama
sizin tafinize uygun görünüyor.....rasgele
Çok Teşekkür ederim hayırlı cumalar...

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle merhabalar. Mpp 120 ile kıyıdan 75 gram kurşunla yemli avlanabilirsiniz. İkincisi 55 ve 90 gr jiglerle kıyıdan yine shore jig yapabilirsiniz ama makina biraz seviyeyi düşürüyor. Sırtı çekebilirsiniz. Tekneden jig yapabilirsiniz. Kısacası her türlü avda kullanabilirsiniz :)

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Öncelikle merhabalar. Mpp 120 ile kıyıdan 75 gram kurşunla yemli avlanabilirsiniz. İkincisi 55 ve 90 gr jiglerle kıyıdan yine shore jig yapabilirsiniz ama makina biraz seviyeyi düşürüyor. Sırtı çekebilirsiniz. Tekneden jig yapabilirsiniz. Kısacası her türlü avda kullanabilirsiniz :)
Bilgi için çok teşekkür ederim elimde ceymar 55 olduğu için şimdilik onunla kombine edeceğim bir süre sonra illaki değişiklik isteyecek :)

refiky

Üye
Bir soru da ben sorayim. 100gr kursunla palamut icin hafif kasik, rapala ya da capari yapilabilir mi? Atis mesafesi nasil olur istanbul bogaz kullanimi icin?

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Bir soru da ben sorayim. 100gr kursunla palamut icin hafif kasik, rapala ya da capari yapilabilir mi? Atis mesafesi nasil olur istanbul bogaz kullanimi icin?
MPP 120 modelini 100gr ve üstü ağırlıklar zorlayabilir ama yapılmaz diyemem 100gr ve üzeri düşünüyorsanız sanırım MPP 170 modelini seçmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Uygun bir zamanda 3D Needlefish 55gr ile bir deneme yapacağım sonucu paylaşırım :)